- Yasaklandı
- #16,061
da best
Banlı Üye
hile aynı hile neyde bir farklılık var ?aga hile kısacası rezalet şuanda eski halinden eser yok
hile aynı hile neyde bir farklılık var ?aga hile kısacası rezalet şuanda eski halinden eser yok
O video eski video artık inventory changer oldu.ya aga ben hileyi indirdim kurdum ama cs go ya girdiğimde insert tuşuna basıyorum ve silahımın skinini değiştirmek istiyorum bakıyorum videolarda inventory changer yerine skin changer var ama bende yok lütfen bu bir sorunda bana yardım edebilirmisiniz
tmm teşekkürler o zaman skin changer olarak başka bir hile kullanmam lazımO video eski video artık inventory changer oldu.
Inventory changer envanterinize geliyor skinler ordan kullanıyosunuz oyunda aktif oluyor hilede var zatentmm teşekkürler o zaman skin changer olarak başka bir hile kullanmam lazım
ama bende sadece stickerlar geliyor skinler envanterime gelmiyor sadece sticker seçebiliyorumInventory changer envanterinize geliyor skinler ordan kullanıyosunuz oyunda aktif oluyor hilede var zaten
ilk silahı seçiceksin ondan sonra skini seçiceksin kankaama bende sadece stickerlar geliyor skinler envanterime gelmiyor sadece sticker seçebiliyorum
ya gardaş sana fotosunu atarım o zmn anlarsın kanka bekle oyuna girim atıyım sanailk silahı seçiceksin ondan sonra skini seçiceksin kanka
biraz ingilizce yeter sonra ordaa hile idnrime yerine git hienin ana sayfasından orada sbytevip yazaar oradan loadlaArkadaşlar , eskiden kullandığım sürüm "update" hatası vererek bir güncelleme istiyor sanırım. Geldim fakat MemoryHackerIU uygulamasını indiremiyorum. "Waiting for action" 'da kalıyor cmd.
o bende bazı modlarda oluyo ama hileyle alakası yok onunhileyi açlıyıo ama rastgele bir maça girince (örneğin atölye haritaları) oyundan atıyo
mhrar şifresi istiyor ne yazılacak acaba