Hile otomatik olarak algılanıyor, güven seviyen düşüyor ve hileciler ile eşleşiyorsun.Nedense bu hile ile hep hileciler geliyor her serverde en az 2,3 hileci geliyor acaba bu hile hileci serverlerine mi atıyor![]()
Zaten kasa açabilirsin, fakat bu sadece sende gözükürhilenin içerisindeki inventory changer'e kasa açma getirilebilirmi ?
Farkettim cidden çok kötü bir durum herkes hile olunca oyunun tadı kaçıyor ben abartmadan sadece glow kullanıyordum ama acayip herkes cıvığını çıkarıyor.Hile otomatik olarak algılanıyor, güven seviyen düşüyor ve hileciler ile eşleşiyorsun.
Post automatically merged:
Zaten kasa açabilirsin, fakat bu sadece sende gözükür![]()
hile açmasak da geliyıor..Farkettim cidden çok kötü bir durum herkes hile olunca oyunun tadı kaçıyor ben abartmadan sadece glow kullanıyordum ama acayip herkes cıvığını çıkarıyor.
güven faktörün kötüyse 2 maçta bir güven faktörün yüksekse 10 maçta 1 bu devir de csg oiçin 10 maçta 1 gayet güzelhile açmasak da geliyıor..
hata'nın SS'ini Atar mısınızinjekte hatası alan varmı
ilk sayfada ki herşeyi tam olarak uygulayıp indirip kur bir sıkıntı yaşamazsın. Ayrıca benim yaptığım şekilde yap ben hiç atılma gibi bir durum yaşamadım. Oyuna gir alt+tab yap sonra ui.memory aç, sonra indirmiş olduğun loaderi yönetici başlat siteye dön onay kısmını yap açılan cmd ui.memory algılamazsa indirmiş olduğun programı kapatıp tekrar yönetici başlat ui ye dönüp load la biraz bekle tüm cmd ler kapanınca oyuna dön bu şekilde ben hiç atılmadım anlatınca uzun ama yaparken 1 dakikanı almazgüzelim hileyi mahvettiniz ne güzel tıklayıp açıyoduk şimdi yok şuna tıkla yok buna tıkla siteyi aç onay ver oyuna gir oyun kapansın baştan yap herşeyi
dediklerinin aynısını hiç bi ayrıntı atlamadan yaptım nolur bana yardım et ya oyundan atıyor dc:yağız#6476ilk sayfada ki herşeyi tam olarak uygulayıp indirip kur bir sıkıntı yaşamazsın. Ayrıca benim yaptığım şekilde yap ben hiç atılma gibi bir durum yaşamadım. Oyuna gir alt+tab yap sonra ui.memory aç, sonra indirmiş olduğun loaderi yönetici başlat siteye dön onay kısmını yap açılan cmd ui.memory algılamazsa indirmiş olduğun programı kapatıp tekrar yönetici başlat ui ye dönüp load la biraz bekle tüm cmd ler kapanınca oyuna dön bu şekilde ben hiç atılmadım anlatınca uzun ama yaparken 1 dakikanı almaz
bendede aynı sıkıntı variÖnceden çalışıyordu şimdi maça girmeden oyun çöküyor.