Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Maça girerken atma sorunu yaşıyorum bunu çözebilen varsa yazabilir mi.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Nedense bu hile ile hep hileciler geliyor her serverde en az 2,3 hileci geliyor acaba bu hile hileci serverlerine mi atıyor :D

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Nedense bu hile ile hep hileciler geliyor her serverde en az 2,3 hileci geliyor acaba bu hile hileci serverlerine mi atıyor :D
Hile otomatik olarak algılanıyor, güven seviyen düşüyor ve hileciler ile eşleşiyorsun.
Post automatically merged:

hilenin içerisindeki inventory changer'e kasa açma getirilebilirmi ?
Zaten kasa açabilirsin, fakat bu sadece sende gözükür :)

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hile otomatik olarak algılanıyor, güven seviyen düşüyor ve hileciler ile eşleşiyorsun.
Post automatically merged:

Zaten kasa açabilirsin, fakat bu sadece sende gözükür :)
Farkettim cidden çok kötü bir durum herkes hile olunca oyunun tadı kaçıyor ben abartmadan sadece glow kullanıyordum ama acayip herkes cıvığını çıkarıyor.

Üye
5 HİZMET YILI
güzelim hileyi mahvettiniz ne güzel tıklayıp açıyoduk şimdi yok şuna tıkla yok buna tıkla siteyi aç onay ver oyuna gir oyun kapansın baştan yap herşeyi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
don't have any charger needed to inject? ( I didn't understand how the hack works )

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hileyi 2 yıla yakın bir süre rage modda kullandım ve le ye kadar kastım fakat sonra sıkılınca oyunu bıraktım. 7 ay sonra valve'in ban dalgasında ban yemişim yani sıkıntı yok legit oynarsanız kasarsınız uzun süre

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
güzelim hileyi mahvettiniz ne güzel tıklayıp açıyoduk şimdi yok şuna tıkla yok buna tıkla siteyi aç onay ver oyuna gir oyun kapansın baştan yap herşeyi
ilk sayfada ki herşeyi tam olarak uygulayıp indirip kur bir sıkıntı yaşamazsın. Ayrıca benim yaptığım şekilde yap ben hiç atılma gibi bir durum yaşamadım. Oyuna gir alt+tab yap sonra ui.memory aç, sonra indirmiş olduğun loaderi yönetici başlat siteye dön onay kısmını yap açılan cmd ui.memory algılamazsa indirmiş olduğun programı kapatıp tekrar yönetici başlat ui ye dönüp load la biraz bekle tüm cmd ler kapanınca oyuna dön bu şekilde ben hiç atılmadım anlatınca uzun ama yaparken 1 dakikanı almaz

Üye
6 HİZMET YILI
ben dowloand edemiyorum siteye giriyorum dns ayarları felan diyor değiştridim yine aynı

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Önceden çalışıyordu şimdi maça girmeden oyun çöküyor.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aim botu kullanamayıroum bütün herşey çalışıyor aim botta bir sıkıntı var yardım edermisiniaz

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ilk sayfada ki herşeyi tam olarak uygulayıp indirip kur bir sıkıntı yaşamazsın. Ayrıca benim yaptığım şekilde yap ben hiç atılma gibi bir durum yaşamadım. Oyuna gir alt+tab yap sonra ui.memory aç, sonra indirmiş olduğun loaderi yönetici başlat siteye dön onay kısmını yap açılan cmd ui.memory algılamazsa indirmiş olduğun programı kapatıp tekrar yönetici başlat ui ye dönüp load la biraz bekle tüm cmd ler kapanınca oyuna dön bu şekilde ben hiç atılmadım anlatınca uzun ama yaparken 1 dakikanı almaz
dediklerinin aynısını hiç bi ayrıntı atlamadan yaptım nolur bana yardım et ya oyundan atıyor dc:yağız#6476

Önceden çalışıyordu şimdi maça girmeden oyun çöküyor.
bendede aynı sıkıntı vari

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hile vac yediriyor bir süre sonra kullanan arkadaşlar legit oynasanız bile işe yaramıyor haberiniz olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...