Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Faceitte çalışmıyor normal rekabetçide sorunsuz ama fecit girince hile kapanıyor var mı çözüm ?

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Açıp maça girmek istediğimde 3. parti yazılıp saptandı. Devam ederseniz güven faktörünüz etkilenecektir diyor.

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Açıp maça girmek istediğimde 3. parti yazılıp saptandı. Devam ederseniz güven faktörünüz etkilenecektir diyor.
Oyuna girmeden önce Loder’den yükle. Sonra oyunu aç.

Faceitte çalışmıyor normal rekabetçide sorunsuz ama fecit girince hile kapanıyor var mı çözüm ?
Faceit’te çalışmaz.
I can't figure out which ad to click on?
Click any A.DS

Son düzenleme:
Üye
5 HİZMET YILI
Memory UI loader nasıl indireceğim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
5 HİZMET YILI
yaağğğğ yardımmmm bana şu indir dedikten sonra memoryıl bilmem neyi açın diyor ne yapayım

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
İnventory changerda skinler bir takımda gözüküyor öbür takımda gözükmüyor, m4a4 skini seçiyorum m4a1-s geliyor.

Üye
4 HİZMET YILI
dostum bu harika bi yazılım sende mükemmel bi yazılımcı tüm memory hackers olarak senden sbyte vip valorant hack bekliyoruz bunun üzerine çalışsan harika bişey çıkacaktır senin yapıcağın hileyi gözüm kapalı kullanırım çünkü ban yemeyeceğimi biliyorum tşk iyi günler
Post automatically merged:

İnventory changerda skinler bir takımda gözüküyor öbür takımda gözükmüyor, m4a4 skini seçiyorum m4a1-s geliyor.
knk gözükmüyo olması lazım kimsede çünkü changer ama o force update tuşuyla oluyo sanırım

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
dostum bu harika bi yazılım sende mükemmel bi yazılımcı tüm memory hackers olarak senden sbyte vip valorant hack bekliyoruz bunun üzerine çalışsan harika bişey çıkacaktır senin yapıcağın hileyi gözüm kapalı kullanırım çünkü ban yemeyeceğimi biliyorum tşk iyi günler
Post automatically merged:

knk gözükmüyo olması lazım kimsede çünkü changer ama o force update tuşuyla oluyo sanırım
ordan silahları seçip add items dediğimde envantere geliyor hiçbir sıkıntı yok. Envanterde seçtikten sonra bazı silahlarda oluyor bu problem hepsinde değil.

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
ordan silahları seçip add items dediğimde envantere geliyor hiçbir sıkıntı yok. Envanterde seçtikten sonra bazı silahlarda oluyor bu problem hepsinde değil.
Merhaba. Öncelikle skinleri yüklemeden önce hilesiz olarak oyanamak istediğiniz silahı seçmeniz gerekiyor. Daha sonra skin hilesini kullanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...