Oyuna girmeden önce Loder’den yükle. Sonra oyunu aç.Açıp maça girmek istediğimde 3. parti yazılıp saptandı. Devam ederseniz güven faktörünüz etkilenecektir diyor.
Faceit’te çalışmaz.Faceitte çalışmıyor normal rekabetçide sorunsuz ama fecit girince hile kapanıyor var mı çözüm ?
Click any A.DSI can't figure out which ad to click on?
thanks, I've already figured it out.And why is graffiti not applied to the surface?Don't you know?Oyuna girmeden önce Loder’den yükle. Sonra oyunu aç.
Faceit’te çalışmaz.
Click any A.DS
Idk bro. Anyone can’t use grafitti. Also i love new skins.thanks, I've already figured it out.And why is graffiti not applied to the surface?Don't you know?
aynen osiris i kullanıyorOsiris hack?
https://memoryhackers.org/konular/hile-kullanma-sistemi-nasil-calisir.131571/Memory UI loader nasıl indireceğim?
https://memoryhackers.org/konular/errors-and-solutions-for-loader.184952/Cheat doesnt work
GetLastError(): e1
/xstatus fail
knk gözükmüyo olması lazım kimsede çünkü changer ama o force update tuşuyla oluyo sanırımİnventory changerda skinler bir takımda gözüküyor öbür takımda gözükmüyor, m4a4 skini seçiyorum m4a1-s geliyor.
ordan silahları seçip add items dediğimde envantere geliyor hiçbir sıkıntı yok. Envanterde seçtikten sonra bazı silahlarda oluyor bu problem hepsinde değil.dostum bu harika bi yazılım sende mükemmel bi yazılımcı tüm memory hackers olarak senden sbyte vip valorant hack bekliyoruz bunun üzerine çalışsan harika bişey çıkacaktır senin yapıcağın hileyi gözüm kapalı kullanırım çünkü ban yemeyeceğimi biliyorum tşk iyi günler
Post automatically merged:
knk gözükmüyo olması lazım kimsede çünkü changer ama o force update tuşuyla oluyo sanırım
Merhaba. Öncelikle skinleri yüklemeden önce hilesiz olarak oyanamak istediğiniz silahı seçmeniz gerekiyor. Daha sonra skin hilesini kullanabilirsiniz.ordan silahları seçip add items dediğimde envantere geliyor hiçbir sıkıntı yok. Envanterde seçtikten sonra bazı silahlarda oluyor bu problem hepsinde değil.
hileyi nerden indirebilirimkonu düzenlendi. konu ismine sembol koymayınız.
heeeee öyle diyosun knk orda bi tuhaflık var harbiden ve bazı belli silahlarda bu böyleordan silahları seçip add items dediğimde envantere geliyor hiçbir sıkıntı yok. Envanterde seçtikten sonra bazı silahlarda oluyor bu problem hepsinde değil.