Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar Hileyi Fazla Açmayın Ben Seçkin Hesabımda Legit Bir şekilde oynuyorum Vac ban yeme ihtimaliniz legit oynarken çok az ama belli ederseniz overwatch e düşebilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Thanks to everyone who made the hack behind the scenes :)

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hileyi Oyundan veya serverdan çıkmadan nasıl kapatabilirim adam oyundayken şüphelendi bilgisayarıma bakmak için çağırdı oyundan çıkmadan nasıl kapatabilirim tamamen.
Bide hileyi pcden tamamen nasıl silebilirim dosyaları görmemeleri için adamlar bilgisayarı kontrol edicek o yüzden siliyorum tekrar indireceğim

Üye
7 HİZMET YILI
Hileyi Oyundan veya serverdan çıkmadan nasıl kapatabilirim adam oyundayken şüphelendi bilgisayarıma bakmak için çağırdı oyundan çıkmadan nasıl kapatabilirim tamamen.
Bide hileyi pcden tamamen nasıl silebilirim dosyaları görmemeleri için adamlar bilgisayarı kontrol edicek o yüzden siliyorum tekrar indireceğim
sen adama neden bilgisayarini kontrol etmesine izin veriyorsun ki?
Post automatically merged:

Hilede sorun var maca girince oyundan atiyor.Lutfen fixlermisiniz? @Pikachu7

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
minimap da düşmanı gösterme seçeneği varmı ? Varsa hangi bölümde yardımcı olurmusunuz.

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sen adama neden bilgisayarini kontrol etmesine izin veriyorsun ki?
Post automatically merged:

Hilede sorun var maca girince oyundan atiyor.Lutfen fixlermisiniz? @Pikachu7
knk serverda yetkiliyim koşarak vurdum adam hile diyor ondan bilgisayarımı kontrol edicek adam hile olup olmadığıma bakıcak bilgisayarıma bakmazsa direk ban yicem

Üye
7 HİZMET YILI
knk serverda yetkiliyim koşarak vurdum adam hile diyor ondan bilgisayarımı kontrol edicek adam hile olup olmadığıma bakıcak bilgisayarıma bakmazsa direk ban yicem
tamamdir ozaman.Ilk once yuklenenlerden siliceksin mprojecti.Sonra documentsden sbytecsgo siliceksin.Sonra masaustunde hilenin baslaticisini sonra hangi tarayicidan giriyorsan gecmisi sil burayla ilgili.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
merak ettim skin hilesi yaptığımda başka oyunculara gözüküyormu

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
tamamdir ozaman.Ilk once yuklenenlerden siliceksin mprojecti.Sonra documentsden sbytecsgo siliceksin.Sonra masaustunde hilenin baslaticisini sonra hangi tarayicidan giriyorsan gecmisi sil burayla ilgili.
knk ben direk gizli sekmeden giriyorum gizli sekmeyi görmüyor ztn indirilenlerden siliyorum temp den siliyorum documentsden siliyorum başka silcek yer yok yani uygulaması fln yok ama pcde olduğundan eminim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...