Üye
my cheat working how it doesnt work?
ben daha yemedim sadece uyarı aldımBan yeyen oldumu hic ?
tesekkurlerben daha yemedim sadece uyarı aldım
sen adama neden bilgisayarini kontrol etmesine izin veriyorsun ki?Hileyi Oyundan veya serverdan çıkmadan nasıl kapatabilirim adam oyundayken şüphelendi bilgisayarıma bakmak için çağırdı oyundan çıkmadan nasıl kapatabilirim tamamen.
Bide hileyi pcden tamamen nasıl silebilirim dosyaları görmemeleri için adamlar bilgisayarı kontrol edicek o yüzden siliyorum tekrar indireceğim
RADARminimap da düşmanı gösterme seçeneği varmı ? Varsa hangi bölümde yardımcı olurmusunuz.
misc kisminda radarhackminimap da düşmanı gösterme seçeneği varmı ? Varsa hangi bölümde yardımcı olurmusunuz.
knk serverda yetkiliyim koşarak vurdum adam hile diyor ondan bilgisayarımı kontrol edicek adam hile olup olmadığıma bakıcak bilgisayarıma bakmazsa direk ban yicemsen adama neden bilgisayarini kontrol etmesine izin veriyorsun ki?
Post automatically merged:
Hilede sorun var maca girince oyundan atiyor.Lutfen fixlermisiniz? @Pikachu7
tamamdir ozaman.Ilk once yuklenenlerden siliceksin mprojecti.Sonra documentsden sbytecsgo siliceksin.Sonra masaustunde hilenin baslaticisini sonra hangi tarayicidan giriyorsan gecmisi sil burayla ilgili.knk serverda yetkiliyim koşarak vurdum adam hile diyor ondan bilgisayarımı kontrol edicek adam hile olup olmadığıma bakıcak bilgisayarıma bakmazsa direk ban yicem
hayırmerak ettim skin hilesi yaptığımda başka oyunculara gözüküyormu
knk ben direk gizli sekmeden giriyorum gizli sekmeyi görmüyor ztn indirilenlerden siliyorum temp den siliyorum documentsden siliyorum başka silcek yer yok yani uygulaması fln yok ama pcde olduğundan eminimtamamdir ozaman.Ilk once yuklenenlerden siliceksin mprojecti.Sonra documentsden sbytecsgo siliceksin.Sonra masaustunde hilenin baslaticisini sonra hangi tarayicidan giriyorsan gecmisi sil burayla ilgili.