Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
VAC Ban riski yok değilmi? (Owerwatch Banını kast etmiyorum) yoksada nasıl sürekli güncellememi yapılıyor?

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
BEYLER VAC FELAN YOK 2 GÜNDÜR YEMEDİM AMA OWERWATCH BAN RİSKİ VAR HER HİLEDE OLDUGU GİBİ BELLİ ETMEDEN KULLANIN VE OYUN BİTTİKTEN SONRA HİLE DOSYALARINI SİLİN GERİ DÖNÜŞÜMDENDE SİLİNKİ İZ KALMASIN İYİ FORUMLAR...
kardesim Fatal Error hatası alıyorum lütfen yardım ne yapabilirim

Üye
8 HİZMET YILI
C:/Users/maple/Downloads/XCSGo.Bootsrap.rar
arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı diyor ve acılmıyor lütfen yardım!!!!

Üye
8 HİZMET YILI
selamlar hile süper çalışıyor ama kullandığım ilk hile vac yer miyim ya :D hile detect yerse söyler misin acaba çok sağol şimdiden

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
5DkD3d.png

Bu Hatayı Alıyorum.Yardım edin lütfen :( Memory Loaderde de alıyorum bu hatayı :(

Son düzenleme:
Üye
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

bu hatayı alıyorum ne yapabilirim ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Selamlar beyler bende hile çalıştı çalışıyorda ama arada csgo çalışmayı durdurdu hatası alıyorum diğer türlü sıkıntı yok, Birde serverlarda açtım sadece şuanlık rekabetçide denemedim deneyen varsa vac yediniz mi ?

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Selamlar beyler bende hile çalıştı çalışıyorda ama arada csgo çalışmayı durdurdu hatası alıyorum diğer türlü sıkıntı yok, Birde serverlarda açtım sadece şuanlık rekabetçide denemedim deneyen varsa vac yediniz mi ?
1 aydır kullanıyorum kardeşim çok belli etmezsen sıkıntı olacağını sanmıyorum 2 farklı smurften oynuyorum şuan ikisi de lem oldu bir sıkıntı yok hala.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...