- Yasaklandı
FLY
Banlı Üye
Kardeş Doğru Diyon Ama Aimi Head al dene bak ne oluyoraim çöp ama wall baya işe yarıyor
Kardeş Doğru Diyon Ama Aimi Head al dene bak ne oluyoraim çöp ama wall baya işe yarıyor
bendede aynı sorun varFailed ! diyor yardım
Fatal Error veriyor lütfen yardımm
reis hata alıyorum faceni verirmsin bi ?VAC YIYENLER YALAN SÖYLÜYOR DAHA 2 DAKKA ÖNCE ÇIKTIM VE HİÇ Bİ SORUN YOK FACEDENB GELEMLERE SS ATABİLİRİM
kardesim Fatal Error hatası alıyorum lütfen yardım ne yapabilirimBEYLER VAC FELAN YOK 2 GÜNDÜR YEMEDİM AMA OWERWATCH BAN RİSKİ VAR HER HİLEDE OLDUGU GİBİ BELLİ ETMEDEN KULLANIN VE OYUN BİTTİKTEN SONRA HİLE DOSYALARINI SİLİN GERİ DÖNÜŞÜMDENDE SİLİNKİ İZ KALMASIN İYİ FORUMLAR...
Düzelttim teşekkür ederim iyi forumlar.Hatanın resmini paylaşırsanız yardımcı olabilirim
1 aydır kullanıyorum kardeşim çok belli etmezsen sıkıntı olacağını sanmıyorum 2 farklı smurften oynuyorum şuan ikisi de lem oldu bir sıkıntı yok hala.Selamlar beyler bende hile çalıştı çalışıyorda ama arada csgo çalışmayı durdurdu hatası alıyorum diğer türlü sıkıntı yok, Birde serverlarda açtım sadece şuanlık rekabetçide denemedim deneyen varsa vac yediniz mi ?