Kardeşim birşey sorcam B2k-legit aim.ini ve B2k-legit.ini bunları nereye atcaz
Kardeşim birşey sorcam B2k-legit aim.ini ve B2k-legit.ini bunları nereye atcaz
şuan bir yakalanma söz konusu değil. Undetected.
Nice hack thanks
Undetected.
Şunu bilmen gerek basit eğlence diye bir ayrım yoktur rekabetçi ile iş değerdir. VAC (Valve Anti Hack) ile korunan her serverde vac yeme ihtimalin var. Topluluk sunucusu hariç. Aim hilesini açıp karşı takıma takır takır headshot çekerseniz %100 reportlanırsınız. Onun dışında takımda 1. olduğunuzdan dolayı sizi çekemeyip ya da sizden şüphelenip report edenler olacaktır. Aynı zamanda aşağıdan "Hack report pls" vs. yazılar da gelecektir. Panik olmayın sanki gerçek oynayışınızmış gibi oyunda devam edin. Wall Hack açıp adamları duvarlardan izlemeyin. Pustuklarını bildiğiniz halde bilmemezlikten gelip gereğinde ölün. Bu şekilde devam ederseniz sadece "Owerwatch" sistemine düşersiniz ve genel olarak hile olduğunuzu anlamakta zorluk çekerler. LÜTFEN HİLE KULLANIRKEN BUNLARI UYGULAYIN (İYİLİĞİNİZ İÇİN)
1- AİM Hilesi açıp SSG-08 ALMAYIN!!! Owerwatch sisteminde anlaşılırsınız.
2- AİM Hilesi yaparken normalde de kullanabildiğiniz silahların hilesini açın !!! HER SİLAHTA AİM Hilesi açmayın.
3- Wall Hack kullanırken adamları izlemeniz normal ama crosshairinizi adamların üzerine getirmeyin !!!
-*- YANLIŞIM OLDUYSA KUSURA BAKMAYIN Bİ'TEŞEKKÜR EDERSENİZ SEVİNİRİM. !!!UNUTMAYIN!!! HİLE KULLANIRKEN TESPİT EDİLME RİSKİNİZ VARDIR ÜSTTE YAZDIKLARIMI UYGULAYIN![]()
ben onu kullanımyorum aim+wh yetiyorArkadaşlar trigger 'i calıstıramadım aktif etme butonu yok ve keyde mouse button 3 4 5 var onlar ne oluor yani calısması için hangi tusa bascaz ve nasıl aktf edicez
ben wh aim kullanmak istemiyorum sen triger ayarlarını biliyormusun?ben onu kullanımyorum aim+wh yetiyor