Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
8 HİZMET YILI
Şunu bilmen gerek basit eğlence diye bir ayrım yoktur rekabetçi ile iş değerdir. VAC (Valve Anti Hack) ile korunan her serverde vac yeme ihtimalin var. Topluluk sunucusu hariç. Aim hilesini açıp karşı takıma takır takır headshot çekerseniz %100 reportlanırsınız. Onun dışında takımda 1. olduğunuzdan dolayı sizi çekemeyip ya da sizden şüphelenip report edenler olacaktır. Aynı zamanda aşağıdan "Hack report pls" vs. yazılar da gelecektir. Panik olmayın sanki gerçek oynayışınızmış gibi oyunda devam edin. Wall Hack açıp adamları duvarlardan izlemeyin. Pustuklarını bildiğiniz halde bilmemezlikten gelip gereğinde ölün. Bu şekilde devam ederseniz sadece "Owerwatch" sistemine düşersiniz ve genel olarak hile olduğunuzu anlamakta zorluk çekerler. LÜTFEN HİLE KULLANIRKEN BUNLARI UYGULAYIN (İYİLİĞİNİZ İÇİN)
1- AİM Hilesi açıp SSG-08 ALMAYIN!!! Owerwatch sisteminde anlaşılırsınız.
2- AİM Hilesi yaparken normalde de kullanabildiğiniz silahların hilesini açın !!! HER SİLAHTA AİM Hilesi açmayın.
3- Wall Hack kullanırken adamları izlemeniz normal ama crosshairinizi adamların üzerine getirmeyin !!!
-*- YANLIŞIM OLDUYSA KUSURA BAKMAYIN Bİ'TEŞEKKÜR EDERSENİZ SEVİNİRİM. !!!UNUTMAYIN!!! HİLE KULLANIRKEN TESPİT EDİLME RİSKİNİZ VARDIR ÜSTTE YAZDIKLARIMI UYGULAYIN :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

yani simdi ban yemem

3piR
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
fatal error hatası aldım çözümünü bilen varsa ltfen söylesin indirilcek bişi varsa link atsn ltfen

Üye
8 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar aimi tuşa atayabiliyor muyuz bilen var mı acaba :D

3piR
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
beyler bu trigeri aktif edemiyorum nasıl aktif edicez bide istedigimiz tusa atayamıyoz

Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar VAC BAN yedim.

Anti Virüs tamamen kapalı ama oyun içindeyken tarama yaptıysa bilemem.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Good evening Mr. Memory hacks, I would like you to act on the hack dword TR VIP
8.3 I would appreciate it I hope you take it into account

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yapabilen Arkadaş Var İse Yardımcı Olsun Yapamadım Hata Veriyorrr

3piR
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar trigger 'i calıstıramadım aktif etme butonu yok ve keyde mouse button 3 4 5 var onlar ne oluor yani calısması için hangi tusa bascaz ve nasıl aktf edicez

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hileyi 2 haftaya yakın kullanıyorum hiçbir sorun yok belli etmediğiniz sürece.

Üye
8 HİZMET YILI
Vac yemedim. Topluluk sunucusu girin bence çünkü vac yeme ihtimali olabilir. Çok teşekkürler hile için.

Üye
8 HİZMET YILI
Kesinlikle vac ban atıyor çünkü piyasada paralı hileler var ve bu hile beleş yani kendini güncellemiyor ve en fazla 1 hafta kullanıyorsun bilemedin 1.5 hafta sonra kaçınılmaz son VAC ban .. Kimse ben yemedim ne zamandır kullanıyorum demesin bu hileyi açtıgn an aylar sonra hile kullanmayı bıraksan bile tespit edip ban atıyor ona göre :) İyi oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...