Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Hile nasıl kullanılıyor yani hileyi açıptamı oyuna giricez yoksa açtıktan sornamı ?

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hile çok kaliteli bir şekilde çalışıyor 2 gündür kullanıyorum daha vac yemedim tavsiye ederim !:)

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Şimdi çıktım sg350ye Skin Hack Yapınca Csgo Çalışmayı Durduruyor Vac Yemedim Ama Pvppro isimli sitede kullanınca siteden kalıcı olarak banlandım

Üye
8 HİZMET YILI
Hileyi 1hafta once ticketle siteyi filan valveye yolladim ilgilenceklerini soylediler bazilarinin vac yeme sebepleri benim yuzumden ve mutluyum 3gun once bida ticket yolladim yapilan yorumlarda hileyi kullanan oldugunu soyledim ve dun yanit geldi hilenin uzerinde calisiyoruz diye ve eminim sitenin pesinide birakmicaklar hadi k.g
Kardeş dünyada bir kendini zeki zannediyorsun galiba hilede şöyle bir olay var hile her açılışında başka bir isim ve başka bir programmış gibi açılıyor.Yani Cs:go birini bulsa daha binlerce var ve herhalde sen Cumhurbaşkanı felan değilsindir.Adamların başka işleri olmayacakda senin attığın ticketle gece gündüz hilenin tüm şekliyle uğraşacaklar onun hiç çok sevinme.Ayrıca ben hilenin exe sinde birkaç değişiklik yaptım Panda Anti-virüs tarama yaparken altta cmd açıyor.Hile de o cmd gibi gözüküyor.Burdan Valvedeki gerizekalılara slm...
Ayrıca yalan söylemezseniz daha iyi olur....

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hileyi 1hafta once ticketle siteyi filan valveye yolladim ilgilenceklerini soylediler bazilarinin vac yeme sebepleri benim yuzumden ve mutluyum 3gun once bida ticket yolladim yapilan yorumlarda hileyi kullanan oldugunu soyledim ve dun yanit geldi hilenin uzerinde calisiyoruz diye ve eminim sitenin pesinide birakmicaklar hadi k.g

hahahahahahaahah :D kocum valve artık ban atmıyor herkez pubg geçior diye daha bu bilgi bana yabancı bir arkadaşımdan geldi ister inan ister inanma ben söyledigini sölyedım sana salak gibi yorumlar atma madem hileyle işin yok niye bu forumdasın aptal

Üye
8 HİZMET YILI
Nasıl kurucaz bana detaylı bir videosunu atabilirsin sevinirim veya buradan yazabilirsen

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kardeşim 2 hafta önce kullandım hileni fakat Vac yedim istersen hileni bi gözden geçir

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hileyi actım fakat injecting dedi ve kapandı ve oyuna inject olmadı ne yapmalıyım ??

Grafiker
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
Aim nasıl çalışıyor ? Wall çalıştı da aimi nasıl yapıcaz

Üye
8 HİZMET YILI
Sıkıntı sadece bendemi yoksa herkestemi var bu sorun İNSERT tuşuna basınca gelmiyor 5-6 defa basınca geliyor ekran

Üye
8 HİZMET YILI
beyler hileyi açıyorum oyuna giriyorum ilk yüklenmiş olarak gözüküyo sonra oyuna girdiğimde kapanıyo csgo yu kapatıyorum hile injectedde kalıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...