Oyuna girdim oyundan attı tekrar girdim oyuna sonra birsaha attı ve vac ban yemişim geçmiş olsun zaten hileciler varken zevkli değil bizde hile oluncada zevk olmuyor bir işe yaramadı banlandık
Pikachu7 ya arkadaşım ben çalıştırmıştım cok guzelde çalışıyordu da sonra failed hatası vermeye b aşladı ne yapıcagım ?
Kardeş dünyada bir kendini zeki zannediyorsun galiba hilede şöyle bir olay var hile her açılışında başka bir isim ve başka bir programmış gibi açılıyor.Yani Cs:go birini bulsa daha binlerce var ve herhalde sen Cumhurbaşkanı felan değilsindir.Adamların başka işleri olmayacakda senin attığın ticketle gece gündüz hilenin tüm şekliyle uğraşacaklar onun hiç çok sevinme.Ayrıca ben hilenin exe sinde birkaç değişiklik yaptım Panda Anti-virüs tarama yaparken altta cmd açıyor.Hile de o cmd gibi gözüküyor.Burdan Valvedeki gerizekalılara slm...Hileyi 1hafta once ticketle siteyi filan valveye yolladim ilgilenceklerini soylediler bazilarinin vac yeme sebepleri benim yuzumden ve mutluyum 3gun once bida ticket yolladim yapilan yorumlarda hileyi kullanan oldugunu soyledim ve dun yanit geldi hilenin uzerinde calisiyoruz diye ve eminim sitenin pesinide birakmicaklar hadi k.g
Hileyi 1hafta once ticketle siteyi filan valveye yolladim ilgilenceklerini soylediler bazilarinin vac yeme sebepleri benim yuzumden ve mutluyum 3gun once bida ticket yolladim yapilan yorumlarda hileyi kullanan oldugunu soyledim ve dun yanit geldi hilenin uzerinde calisiyoruz diye ve eminim sitenin pesinide birakmicaklar hadi k.g
Kaç tane dosya çıktığı indirdiğin winrardan ve winrarı başarıyla açtın mı ?bu ini dosyalarini nere atiyoruz