Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
onay sistemini geçemiyorum reklamı kurdum ama oturum bekleniyor yazıyor sadece oyunu açsam da

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Reklam Onayı Videosu eklenmiştir. KONU Güncel+

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
arkadaşlar XCsgo.bootstrap.exe dosyasına tıkladığımda açılan siyah pencere açılmıyor.dün onay sistemini halledip hileyi çalıştırdım fakat bugün açmayı başaramadım dediğim nedenden ötürü.bende mi yoksa programda mı bir hata var nasıl çözebilirim yardım edebilir misiniz?

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Link kırık hocam yenileyebilirmisiniz reklam onayını? Yoksa diğer hilelerin reklam onaylarıda işimizi görebilir mi?

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
arkadaşlar XCsgo.bootstrap.exe dosyasına tıkladığımda açılan siyah pencere açılmıyor.dün onay sistemini halledip hileyi çalıştırdım fakat bugün açmayı başaramadım dediğim nedenden ötürü.bende mi yoksa programda mı bir hata var nasıl çözebilirim yardım edebilir misiniz?
Hileye dahil herşeyi sil.Tekrar Yükle Yönetici olarak çalıştır.Olmuyorsa bekliceksin.Loader'a geçiş olunca açarsın.

Üye
8 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar adam cevap vermiş memoryhackersin loaderini indirip ordan reklam onaylatın aynı mantık. Onayladıktan sonra açın hilenizi girin :)

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Beyler Link kırık ya rekalm onayı indiremiyorum biri link mink atsın pilis ama ya :((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...