Üye
usta reklam şeysini bi gösteriver yapamadım bi türlü
onaydan kastım reklamonay sistemi onaylaması için onay programını indiricektim fakat link hata veriyor.
Loader tarafından da onay yapsan olur.Link kırık hocam yenileyebilirmisiniz onay sistemi onayını? Yoksa diğer hilelerin onay sistemi onaylarıda işimizi görebilir mi?
Hileye dahil herşeyi sil.Tekrar Yükle Yönetici olarak çalıştır.Olmuyorsa bekliceksin.Loader'a geçiş olunca açarsın.arkadaşlar XCsgo.bootstrap.exe dosyasına tıkladığımda açılan siyah pencere açılmıyor.dün onay sistemini halledip hileyi çalıştırdım fakat bugün açmayı başaramadım dediğim nedenden ötürü.bende mi yoksa programda mı bir hata var nasıl çözebilirim yardım edebilir misiniz?
onaydan kastım onay sistemi
aynısı bendede oluyorİndire basıyorum dosya inmiyor yardım edebilirmisiniz ?
abicim dediğini yaptım fakat loader açıken reklama tıklıyorum onaylamıyorHileye dahil herşeyi sil.Tekrar Yükle Yönetici olarak çalıştır.Olmuyorsa bekliceksin.Loader'a geçiş olunca açarsın.
yapamıyorum discord varmıArkadaşlar adam cevap vermiş memoryhackersin loaderini indirip ordan onay sistemi onaylatın aynı mantık. Onayladıktan sonra açın hilenizi girin![]()