Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Daha önce bir msj paylaşmıştım ilk hesabım vac yemişti topluluk sunucularında oynarken hesabın 4 gün banı vardı bende orda takilim ban yemem düşüncesiyle indirdim rage oynadım tabi. ilk oyunda admin attı sunucudan başka bir sunucuya girdim hileyle oynarken birden oyundan attı ve overwatch tarafından yasaklandı oldukça hatalı yazdı. Ben hileyi ilk defa indiriyorum ve hesabın 4 gün banı var karşıma gelen yazı "Overwatch tarafından suçlu bulundu oldukça hatalı" Overwatch ban yemem imkansız 4 gün ban var ve hileyi ilk defa kullanıyorum. Hile undetected değil onu anladım çünkü undetected olsaydı topluluk sunucusunda ban yemezdim. Fakat burdaki yazıya takıldı kafam "Overwatch tarafından suçlu bulundu oldukça hatalı" Biraz araştırdım steam deskten msj felan attım aldığım cevabı yazıyorum. Kırmızı başlılıklı banlar Overwatch banları değilmiş vac systemine takılan hile veya illegal program yüzünden atılan banlarmış. Overwatch banları "SARI başlık altında oluyormuş" Ve ayrıca profilinizde Kayıtlarda 1 Vac yasaklanması değilde. Kayıtlarda 1 oyun yasaklanması yazarmış Yani arkadaşlar Kırmızı başlıkta ban yediyseniz vede profilinizde vac yasaklanması yazıyorsa "vac sistemi tarafından ban yemişsiniz." Overwatch tarafından ban yeseniz zaten oyunun içinden atıpda direk ban atmaz oyununuz biter 1 gün veya 10 saat felan sonra overwatch tarafından ban yersiniz. Bazı ban yemeyen arkadaşlar hileyi muhtemelen çok gizleyerek oynuyor ve report almıyor. Eğer 12 veya üzeri report alırsanız vac systemi bilgisayarınızı o anda tarar ve size ban atar. Kimse kusura bakmasın gerçekler bunlar. admin muhtemelen yorumumu silicek ama ben sadece insanları bilgilendirmek istedim.

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Daha önce bir msj paylaşmıştım ilk hesabım vac yemişti topluluk sunucularında oynarken hesabın 4 gün banı vardı bende orda takilim ban yemem düşüncesiyle indirdim rage oynadım tabi. ilk oyunda admin attı sunucudan başka bir sunucuya girdim hileyle oynarken birden oyundan attı ve overwatch tarafından yasaklandı oldukça hatalı yazdı. Ben hileyi ilk defa indiriyorum ve hesabın 4 gün banı var karşıma gelen yazı "Overwatch tarafından suçlu bulundu oldukça hatalı" Overwatch ban yemem imkansız 4 gün ban var ve hileyi ilk defa kullanıyorum. Hile undetected değil onu anladım çünkü undetected olsaydı topluluk sunucusunda ban yemezdim. Fakat burdaki yazıya takıldı kafam "Overwatch tarafından suçlu bulundu oldukça hatalı" Biraz araştırdım steam deskten msj felan attım aldığım cevabı yazıyorum. Kırmızı başlılıklı banlar Overwatch banları değilmiş vac systemine takılan hile veya illegal program yüzünden atılan banlarmış. Overwatch banları "SARI başlık altında oluyormuş" Ve ayrıca profilinizde Kayıtlarda 1 Vac yasaklanması değilde. Kayıtlarda 1 oyun yasaklanması yazarmış Yani arkadaşlar Kırmızı başlıkta ban yediyseniz vede profilinizde vac yasaklanması yazıyorsa "vac sistemi tarafından ban yemişsiniz." Overwatch tarafından ban yeseniz zaten oyunun içinden atıpda direk ban atmaz oyununuz biter 1 gün veya 10 saat felan sonra overwatch tarafından ban yersiniz. Bazı ban yemeyen arkadaşlar hileyi muhtemelen çok gizleyerek oynuyor ve report almıyor. Eğer 12 veya üzeri report alırsanız vac systemi bilgisayarınızı o anda tarar ve size ban atar. Kimse kusura bakmasın gerçekler bunlar. admin muhtemelen yorumumu silicek ama ben sadece insanları bilgilendirmek istedim.

Yorumun niye silinsin sende kendine göre açıklamanı yapmışsın, burada bulunduğum şu ana dek hakaret ve gereksiz cevaplar olmadığı sürece kimsenin mesajının silindiğini görmedim. Bu arada benide aydıtlatmış oldun birçok yerde araştırdığım ve okuduğum kadarıyla ki kırmızı yazının ow veya patched kaynaklı olduğu belirtiliyordu. Dediğin üzere VAC sistemi ile alakalıymış. Fakat İlk defa bir hileyi 1 aya yakın kullanıyorum oda bu oldu şuana kadar inan bana yasaklanma almadım. Artık iş gerçekten belli etmemekten mi kaynaklanıyor şansmı anlayabilmiş değilim. Zaman ne gösterir bilinmez artık risk vardır mutlaka.

Son düzenleme:
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Yorumunuzun silinmesine gerek yok, saygı çerçevesinde bizi eleştirebilirsiniz, düşüncelerinizi belirtebilirsiniz .Biz burda siyaset yaparak size hizmet vermiyoruz. Anlattıklarınıza gelince, dediklerinizin %80 ine yakını doğru.

Yanlış olduğunuz kısım: Vac siz report yiyince bilgisayarınızda tarama yapmaz, siz oyunu açtığınız zaman, servere bağlandığınız zaman zaten tarama işlemi başlamış ve bitmiş oluyor. İster hile kullanın, ister kullanmayın. Vac sistemi hem bilgisayarınızı tarıyor, hem açılan programlara bakıyor, hemde oyunda bir değişiklik yapılmış mı kontrol ediyor. Bu anlattıklarımın teknik terimi var hackerler arasında, fakat senin anlayacağın şekilde anlatmaya çalışıyorum. Sonuç olarak olay şuna çıkıyor; vac sisteminin REPORT ile herhangi bir alakası yok.Eğer bir hile vac tarafından detect ediliyorsa, yani tespit ediliyorsa, git dereceli oyuna gir. 1 Adam bile vurma, BAN YERSİN. İster reportlasınlar, ister reportlamasınlar 24 SAAT içerisinde ban yersin.

Ve bunun çok belli etmekle falan alakası olmaz, eğer bir hile vac sistemi tarafından tespit edilebiliyorsa, 7 den 70 e rankı ne olursa, kd si ne olursa olsun herkes ban yer. Ve bu hilede öyle bir problem yok. Hile vac tarafından tespit edilmiyor, şunu unutmayın, vac ek olarak sizin temp dosyanıza kadar her şeyinizi tarıyor ve eğer kara listede bir hile uygulaması görürse açıp açmadığınız farketmez gene ban yersiniz..

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
çok belli etmişsin owerwatch yemişssin :D ben 3 ayıma girdim halandaha ban yemedim owerwatch yiyonuz sistem hileyi algılayamıyo boşuna laf atmayın he nabalirim diyon hiç bir şey yeni hesap aç ondan alıp oynayabilirsin sadece :D geçmiş olsun ne diyim
kardeş bak Wall hack Açtım ama belli bile etmedim la rekabetçi bile girmedim hakımı yiyorsunuz

Üye
8 HİZMET YILI
programı kapat hatası alıyorum ne yapmalıyım dune kadar hiç bir sorun yoktu virüs programım yok windows defenderim da kapalı

Üye
8 HİZMET YILI
"C:\Users\yusuf\AppData\Local\Temp\Rar$EXa0.225\XCSGo.Bootstrap.exe" çalıştırılamıyor
diyor abi bune ya birde reklam olayı filan ne 2 dosyayı da indirdim simdi ne yapcam olmuyor

Üye
10 HİZMET YILI
Reyiz bir oyun video çekip atarmısın rica etsem hooktronic kullanıp bypass dan injekt ten anlaşılıp topluca ban yemişitk umarım bu hilede de olmaz yazlımı algılamazlar bir oynanış videosu gelsin de cs go almam Gerekiyor Umarım dikkate alırsın kolay gelsin

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler hile dün yükledim kullandım sıkıntı yoktu ama ertesi gün girdim ve rekalm onayı fln bişey istiyo nerden yapcaz hicbiryer bulamadım
lutfen yardım edin

Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
kardeşim hileyi 1 haftadır kullanıyorum şu anda hile açılmıyor reklam onayı felan değil program injectliyor ancak oyun içinde açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...