Discord Adresimiz :Lütfen Yardım onay sistemi Onayı OLmuyo ikisaat bekletio bişi olmuyo
Daha önce bir msj paylaşmıştım ilk hesabım vac yemişti topluluk sunucularında oynarken hesabın 4 gün banı vardı bende orda takilim ban yemem düşüncesiyle indirdim rage oynadım tabi. ilk oyunda admin attı sunucudan başka bir sunucuya girdim hileyle oynarken birden oyundan attı ve overwatch tarafından yasaklandı oldukça hatalı yazdı. Ben hileyi ilk defa indiriyorum ve hesabın 4 gün banı var karşıma gelen yazı "Overwatch tarafından suçlu bulundu oldukça hatalı" Overwatch ban yemem imkansız 4 gün ban var ve hileyi ilk defa kullanıyorum. Hile undetected değil onu anladım çünkü undetected olsaydı topluluk sunucusunda ban yemezdim. Fakat burdaki yazıya takıldı kafam "Overwatch tarafından suçlu bulundu oldukça hatalı" Biraz araştırdım steam deskten msj felan attım aldığım cevabı yazıyorum. Kırmızı başlılıklı banlar Overwatch banları değilmiş vac systemine takılan hile veya illegal program yüzünden atılan banlarmış. Overwatch banları "SARI başlık altında oluyormuş" Ve ayrıca profilinizde Kayıtlarda 1 Vac yasaklanması değilde. Kayıtlarda 1 oyun yasaklanması yazarmış Yani arkadaşlar Kırmızı başlıkta ban yediyseniz vede profilinizde vac yasaklanması yazıyorsa "vac sistemi tarafından ban yemişsiniz." Overwatch tarafından ban yeseniz zaten oyunun içinden atıpda direk ban atmaz oyununuz biter 1 gün veya 10 saat felan sonra overwatch tarafından ban yersiniz. Bazı ban yemeyen arkadaşlar hileyi muhtemelen çok gizleyerek oynuyor ve report almıyor. Eğer 12 veya üzeri report alırsanız vac systemi bilgisayarınızı o anda tarar ve size ban atar. Kimse kusura bakmasın gerçekler bunlar. admin muhtemelen yorumumu silicek ama ben sadece insanları bilgilendirmek istedim.
Reklam onay linki var ilk postta onu indirip aç sonra talimatları izle.lütfen onay sistemi geciş yapın dio kapanıyo ya yardım
Yorumunuzun silinmesine gerek yok, saygı çerçevesinde bizi eleştirebilirsiniz, düşüncelerinizi belirtebilirsiniz .Biz burda siyaset yaparak size hizmet vermiyoruz. Anlattıklarınıza gelince, dediklerinizin %80 ine yakını doğru.Daha önce bir msj paylaşmıştım ilk hesabım vac yemişti topluluk sunucularında oynarken hesabın 4 gün banı vardı bende orda takilim ban yemem düşüncesiyle indirdim rage oynadım tabi. ilk oyunda admin attı sunucudan başka bir sunucuya girdim hileyle oynarken birden oyundan attı ve overwatch tarafından yasaklandı oldukça hatalı yazdı. Ben hileyi ilk defa indiriyorum ve hesabın 4 gün banı var karşıma gelen yazı "Overwatch tarafından suçlu bulundu oldukça hatalı" Overwatch ban yemem imkansız 4 gün ban var ve hileyi ilk defa kullanıyorum. Hile undetected değil onu anladım çünkü undetected olsaydı topluluk sunucusunda ban yemezdim. Fakat burdaki yazıya takıldı kafam "Overwatch tarafından suçlu bulundu oldukça hatalı" Biraz araştırdım steam deskten msj felan attım aldığım cevabı yazıyorum. Kırmızı başlılıklı banlar Overwatch banları değilmiş vac systemine takılan hile veya illegal program yüzünden atılan banlarmış. Overwatch banları "SARI başlık altında oluyormuş" Ve ayrıca profilinizde Kayıtlarda 1 Vac yasaklanması değilde. Kayıtlarda 1 oyun yasaklanması yazarmış Yani arkadaşlar Kırmızı başlıkta ban yediyseniz vede profilinizde vac yasaklanması yazıyorsa "vac sistemi tarafından ban yemişsiniz." Overwatch tarafından ban yeseniz zaten oyunun içinden atıpda direk ban atmaz oyununuz biter 1 gün veya 10 saat felan sonra overwatch tarafından ban yersiniz. Bazı ban yemeyen arkadaşlar hileyi muhtemelen çok gizleyerek oynuyor ve report almıyor. Eğer 12 veya üzeri report alırsanız vac systemi bilgisayarınızı o anda tarar ve size ban atar. Kimse kusura bakmasın gerçekler bunlar. admin muhtemelen yorumumu silicek ama ben sadece insanları bilgilendirmek istedim.
kardeş bak Wall hack Açtım ama belli bile etmedim la rekabetçi bile girmedim hakımı yiyorsunuzçok belli etmişsin owerwatch yemişssinben 3 ayıma girdim halandaha ban yemedim owerwatch yiyonuz sistem hileyi algılayamıyo boşuna laf atmayın he nabalirim diyon hiç bir şey yeni hesap aç ondan alıp oynayabilirsin sadece
geçmiş olsun ne diyim
kardeş bak Wall hack Açtım ama belli bile etmedim la rekabetçi bile girmedim hakımı yiyorsunuz