Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ben kendi aimime güvendiğim için sadece wallhack ve hp yi kullanıyorum eline koluna sağlık
kardes sen bana cok bılmıs dıyorsun da ne demissin hvh hilesini kullanmıssın hvh nin acılımı ne biliyormusun hack vs hack o hileyi gidipde rekabetçide kullanırsan tabi ban yersin senin mallıgın gelipte bana cok bilmis deme 4 üncü ayıma giriyorum halandaha yemedim sen nasıl yiyeceksin hvh hilesini kullanmıssın insan bi yorumlara bakarda öyle kullanırbende 2 aydır oynuyom ama dün yedim kanka![]()
Hile kullandığını belli etmişsin ve overwatch ı izleyen kişilerin çoğunluğu hile olduğuna karar vermiş bu yüzden seni banlamışlar. Sarı pencere altında overwatch yazıyorsa overwatch'tan sonraki hile taraması yüzünden ban yemişsindir ama kırmızı olarak yazıyorsa öbür türlü yemişsindir diye biliyorum.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapoverwatchda sarı olarak ban yediğin gösteriliyor oyun içinde. ancak bende kırmızı ile overwatch falan falan büyük hatalı yazıyordu
Sarı renkte yazı yazıyorsa eğer VAC yemişsindir, kesinlikle açılmaz. Fakat kırmızı olarak yazıyorsa Overwatch üzerinden yemişsindir açılma oranı vardır.(1 ila 2 yıl arası bir süre içerisinde)Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapoverwatchda sarı olarak ban yediğin gösteriliyor oyun içinde. ancak bende kırmızı ile overwatch falan falan büyük hatalı yazıyordu
hnagisine basıcam indirmek için bi gereksimleri indir doy oda medıa get mı ne diyeri en altta
o da olmuyor ? help
vidyoda kı gibi indir yok kardeşim
hilenin ömrü 2 ay felan değil ben 4 aydır kullanıyorum neden ban yemedim ? adı üstünde sen demissin owerwatch yedim wallhack açma hilenin aimi zaten belli olmuyor hilenin aimi gayet güzel head da kullanırsan tabi yersin cheat e al aimi bide wallhack kapa yemessin 4. aya girdim nedne yemedim ?EVET BEYLER HİLENİN ÖMRÜ 2 AYDIR 2 AY SONUNDA KESİNLİKLE BAN YİYORSUNUZ Kİ BEN YEDİM ŞUAN YANLIZ OVERWATCH BANI YEDİM OVERWATCH TARAFINDAN SUÇLU BULUNDUNUZ DEDİ O KADAR BAŞKA BİŞESİ YOK HİLE GÜZELDİ GLOBALA KADAR ÇIKTIM O KADAR KULLANIN BELLİ ETMEYİN DİCEĞİMDE ELBET BELLİ OLUYOR ARKADAŞLAR