Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ben kendi aimime güvendiğim için sadece wallhack ve hp yi kullanıyorum eline koluna sağlık

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bende 2 aydır oynuyom ama dün yedim kanka :D
kardes sen bana cok bılmıs dıyorsun da ne demissin hvh hilesini kullanmıssın hvh nin acılımı ne biliyormusun hack vs hack o hileyi gidipde rekabetçide kullanırsan tabi ban yersin senin mallıgın gelipte bana cok bilmis deme 4 üncü ayıma giriyorum halandaha yemedim sen nasıl yiyeceksin hvh hilesini kullanmıssın insan bi yorumlara bakarda öyle kullanır

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
menü gelmior bende inserte basıyorum yardım @Paylancokral

Üye
8 HİZMET YILI
Hile menüsü haftada bir değişiyor tam alısıyoruz başka bir menu,değiştirme olayını biraz azaltırsanız şahsen memnun olurum :kappa:

ADAMSINIZ ! [üye yetkisi alma hakkında bilgilendirirseniz memnun olurum`onaylı üye vb.` ]

sunu lutfen eskı halıne getırın ya bune

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Nolur Yardım Edin Oyunuma Dün Girdim Hile Sorunsuzdu VAC Riski Yok Zaten Biliom
Ama Şimdi Giriom Menü Açılmıyor İndirdim sildim fln nolur yardım edin

Üye
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
overwatchda sarı olarak ban yediğin gösteriliyor oyun içinde. ancak bende kırmızı ile overwatch falan falan büyük hatalı yazıyordu
Hile kullandığını belli etmişsin ve overwatch ı izleyen kişilerin çoğunluğu hile olduğuna karar vermiş bu yüzden seni banlamışlar. Sarı pencere altında overwatch yazıyorsa overwatch'tan sonraki hile taraması yüzünden ban yemişsindir ama kırmızı olarak yazıyorsa öbür türlü yemişsindir diye biliyorum.

Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
overwatchda sarı olarak ban yediğin gösteriliyor oyun içinde. ancak bende kırmızı ile overwatch falan falan büyük hatalı yazıyordu
Sarı renkte yazı yazıyorsa eğer VAC yemişsindir, kesinlikle açılmaz. Fakat kırmızı olarak yazıyorsa Overwatch üzerinden yemişsindir açılma oranı vardır.(1 ila 2 yıl arası bir süre içerisinde)

K miK
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
hilenin admini eski temayı getir bu nasıl aim lan havya sıkıyom kafa deyiyo her swde atıyolar duzelt şunu

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aim ayarları eski ayarlar gibi olsun gerçekten ya hiç aimsiz oynamak gerekiyo yada açınca çok belli oluyo ortası yok gibi resmen sekmeme özelliği getirilebilir trigger olabilir ama aim gerçekten sıkıntılı lütfen aim ayarlarını eski haline getirin

Üye
8 HİZMET YILI
hileyle girdikten sonra 1 kaç ay sonra fixlenirse ban yeme riski varmı geriye dönük dosya taramalarından ban yermiyim

Üye
9 HİZMET YILI
Benim Hilem Açılıyor Sol Üstte Beyaz Şekilde Yazıda Geliyor Ama Inserte Basınca Hilenin Yazısının Ustune Tıklıyorum Bişey Olmuyor Inserte Basıyorum Gene Bişey Olmuyor

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
İşin garibi ben aim i bir türlü yapamadım :D Açıyorum yok adama sıkıyorum yinede HS yemiyor :D

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dostum hileyi aktifleştiremiyorum reklamı onaylıyorum sonra birdaha oturumunuz bilmem bişey diyip duruyo

ben rekabetcidede kullanıyorum sadece wallhakc efsane yakalanma şansım var biliyorum ama sizden ricam dll yerine sadece wallhack yapsanız birazda rek için exe olarak exe güvenlik agına takılmıyor sadece overmach tan ban yeniliyo yada hile fixlenince ban yeniliyor

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
İnstert e basıyorum panel gelmiyor lütfen yardımcı olun

Yardımcı olacak yokmu ya insterte basıyorum panel gelmiyor admin

Üye
8 HİZMET YILI
hnagisine basıcam indirmek için bi gereksimleri indir doy oda medıa get mı ne diyeri en altta
o da olmuyor ? help

vidyoda kı gibi indir yok kardeşim

Süper Üye
8 HİZMET YILI
ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
EVET BEYLER HİLENİN ÖMRÜ 2 AYDIR 2 AY SONUNDA KESİNLİKLE BAN YİYORSUNUZ Kİ BEN YEDİM ŞUAN YANLIZ OVERWATCH BANI YEDİM OVERWATCH TARAFINDAN SUÇLU BULUNDUNUZ DEDİ O KADAR BAŞKA BİŞESİ YOK HİLE GÜZELDİ GLOBALA KADAR ÇIKTIM O KADAR KULLANIN BELLİ ETMEYİN DİCEĞİMDE ELBET BELLİ OLUYOR ARKADAŞLAR
hilenin ömrü 2 ay felan değil ben 4 aydır kullanıyorum neden ban yemedim ? adı üstünde sen demissin owerwatch yedim wallhack açma hilenin aimi zaten belli olmuyor hilenin aimi gayet güzel head da kullanırsan tabi yersin cheat e al aimi bide wallhack kapa yemessin 4. aya girdim nedne yemedim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...