Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Şuan ki tema en iyisi. Bana göreEn iyisi bundan bir önceki temaya skin changer le tüm silahlara tek tek aim yapma ve rcs felan getir olur bu iş
Şuan ki tema en iyisi. Bana göreEn iyisi bundan bir önceki temaya skin changer le tüm silahlara tek tek aim yapma ve rcs felan getir olur bu iş
ooooo knk sen burlarda geziyormuydun ben talhapikachu chams hala çalışmıyor bakın ben bi ayar yapmıştım duvar arkasından yeşil karekter normal görünce kırmızı oluyordu adamlar şimdi hiç biri olmuyor sadece adamları görünce kırmızı gözüküyor yani wall hack yok hilede ekler misin ?
aynn menü gelmiyor hiç ilgilenen yok yaw galiba olmuycak@Pikachu7 aga ben insert e basınca hala menü gelmiyor
olmuyor denedim sen cok onceden mesaj atmıştın olmuyorrrTekrardan diyorum menü gelmiyen arkadaşlar 15 saniye bekledikten sonra num lock tuşuna bassın tekrardan instert bassın . İyi oyunlar.
@nexson10 vacmı owerwatchmı one göre kullanalımbende vac yedim dün hayırlı olsun
hayır çalışmıyorMenüyü açamayan arkadaşlar shift+0 yaparsanız insert etkisi görür. İlk shifte basılı tutun sonra 0'a basın.
Reis bana atarmisiniz aim ayarını bide wallhack ivac yedim diyenler kullanmamnız korkmanız için yapıyor beyler ban yemedim 1 aydır şimdiki ayyware aimide belli olmuyor efsane bişi isteyenlere ayarları atarım pikaçhu eline saglık kardeşim
.Net Framework 4.6.1 veya daha üstü bir sürümyaptım dediğini olmadı jrodnberk33 ama olmadı
bende isterimvac yedim diyenler kullanmamnız korkmanız için yapıyor beyler ban yemedim 1 aydır şimdiki ayyware aimide belli olmuyor efsane bişi isteyenlere ayarları atarım pikaçhu eline saglık kardeşim