Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
bence eski sürüm geri getirin ben onu daha çok beğendim ve bu hackte taba basınca wallhack falan geliyor bende ama diğer hack sorunsuz çalışıyordu hatta skin hacklede çok güzel oluyordu eski sürüm geri gelsin ve wallhack paketi tamir edilsin

Üye
8 HİZMET YILI
Neden her gün bir değişim var. Bir indigo yapıyorsunuz bir ayyware. İndigo oylamada da seçilmiş zaten.Her gün her günde değiştirilmez ki.Tamam eline sağlık ama oyuncak gibi oynuyorsunuz.Umarım İndigoya kesin bi dönüş yapılır. İyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ayyware ye dönülmesi çok iyi olmuş. Indigo un menüsü çok karışıktı. Çoğu arkadaşımız ayarlayamıyordu. Ama ayyware basit ve aim i çok daha iyi kalıcı olarak ayyware kalması taraftarındayım

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ayyware ye skinchanger ekleseniz tadından yenmez güzel hile .

Üye
8 HİZMET YILI
pikachu chams hala çalışmıyor bakın ben bi ayar yapmıştım duvar arkasından yeşil karekter normal görünce kırmızı oluyordu adamlar şimdi hiç biri olmuyor sadece adamları görünce kırmızı gözüküyor yani wall hack yok hilede ekler misin ?
ooooo knk sen burlarda geziyormuydun ben talha

@Pikachu7 aga ben insert e basınca hala menü gelmiyor

Üye
8 HİZMET YILI
Tekrardan diyorum menü gelmiyen arkadaşlar 15 saniye bekledikten sonra num lock tuşuna bassın tekrardan instert bassın . İyi oyunlar.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bence en güzel hile şuanki güncel olan. Değiştirilmemesini istiyorum. Tekrar başlamayın güncelle diye. Bunu kullanmaya alışın

Üye
8 HİZMET YILI
Menüyü açamayan arkadaşlar shift+0 yaparsanız insert etkisi görür. İlk shifte basılı tutun sonra 0'a basın.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
haydaaaaa virüs programları windows defender kapalı ama kendi kendine siliniyor onaysistemi+xcsgo.exe dosyaları

Griffin Premium
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
vac yedim diyenler kullanmamnız korkmanız için yapıyor beyler ban yemedim 1 aydır şimdiki ayyware aimide belli olmuyor efsane bişi isteyenlere ayarları atarım pikaçhu eline saglık kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...