Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yeni hilede MSVCP140.DLL hatası alıyorum bu dll yi indirip gerekli yere yapıştırdım ama yine olmadı

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hile bu temada kalacak uzun bir süre.Herkes ayrı dilden konuşuyor ayarlarınızı yapın oynayın.
Öteki temanın nesi vardı kardeşim ? Neden değiştirme kararı aldınız ki ? 2 temayı aynı anda yapma şansınız yok mu isteyen istediği sürümü kullansa ? Ötekinde aim daha güzeldi ya tam yeni çözmüştüm bunda bir çalışıyor bir çalışmıyor onu geçtim awp ve makinalılarda göğsüne sıkıyorum kafasına gidiyor mermi. '' aim kayması olmadan(flick)''

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Öteki temanın nesi vardı kardeşim ? Neden değiştirme kararı aldınız ki ? 2 temayı aynı anda yapma şansınız yok mu isteyen istediği sürümü kullansa ? Ötekinde aim daha güzeldi ya tam yeni çözmüştüm bunda bir çalışıyor bir çalışmıyor onu geçtim awp ve makinalılarda göğsüne sıkıyorum kafasına gidiyor mermi. '' aim kayması olmadan(flick)''
Katılıyorum bana göre de öteki tema güzeldi ama karar böyle gerekli konuşmayı yapıp 2 tema birden olabilir mi konuşacağım.

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Katılıyorum bana göre de öteki tema güzeldi ama karar böyle gerekli konuşmayı yapıp 2 tema birden olabilir mi konuşacağım.
Çok iyi olur ya akşam yada yarın bir ö.m atayım sana. Galiba discord'da seninle konustum ben ama bilemiyorum

Üye
8 HİZMET YILI
ya eskisinin aimi kötüydü bununda wh si kötü kardeş ya en eskisi geri gelsin

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
error it said
the procedure entry point could not be located in the dynamic link library msvcp140.dll
pls fix it

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bu temaya öncekinde olan silent ve fov ayarlarını getirirseniz daha iyi. Bunda aim berbat. Çok belli ediyor, düşürünce de bi önemi kalmıyor.

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bende Eski Hali Daha Güzeldi Hilenin Eğer Eski Haline Getirme İmkanı Varsa Eski Haline Getirin Hileyi.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
hile güzel olmuş aim eskisinden daha iyi ama whde bi problem var heralde tam çalışmıyor

Reverser
Ödüller
13
8 HİZMET YILI
Indıgo bir daha gelmeyecek.
Bu menüye gelecekse skin changer eklenir o kadar.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
pikachu çalışmıyor bi bakarmısın windows 10 cs deyim açıyorum cmd ekranı gelmiyor ama arkada çalışıyor diye görünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...