- Yasaklandı
- #2,081
Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
sorun ve hataları buraya bildirebilirisniz destek-sadece-türklere bölümüne yazınÖteki temanın nesi vardı kardeşim ? Neden değiştirme kararı aldınız ki ? 2 temayı aynı anda yapma şansınız yok mu isteyen istediği sürümü kullansa ? Ötekinde aim daha güzeldi ya tam yeni çözmüştüm bunda bir çalışıyor bir çalışmıyor onu geçtim awp ve makinalılarda göğsüne sıkıyorum kafasına gidiyor mermi. '' aim kayması olmadan(flick)''Hile bu temada kalacak uzun bir süre.Herkes ayrı dilden konuşuyor ayarlarınızı yapın oynayın.
Katılıyorum bana göre de öteki tema güzeldi ama karar böyle gerekli konuşmayı yapıp 2 tema birden olabilir mi konuşacağım.Öteki temanın nesi vardı kardeşim ? Neden değiştirme kararı aldınız ki ? 2 temayı aynı anda yapma şansınız yok mu isteyen istediği sürümü kullansa ? Ötekinde aim daha güzeldi ya tam yeni çözmüştüm bunda bir çalışıyor bir çalışmıyor onu geçtim awp ve makinalılarda göğsüne sıkıyorum kafasına gidiyor mermi. '' aim kayması olmadan(flick)''
Çok iyi olur ya akşam yada yarın bir ö.m atayım sana. Galiba discord'da seninle konustum ben ama bilemiyorumKatılıyorum bana göre de öteki tema güzeldi ama karar böyle gerekli konuşmayı yapıp 2 tema birden olabilir mi konuşacağım.
pikachu bu sürümda hileler daha çok belli oluyor + bende hile taba basınca açılıyo taba basmadan wall hack çalışmıyor awp ile dürbün açamıyorum ama bu kalırsada skin changer ekleyinIndıgo bir daha gelmeyecek.
Bu menüye gelecekse skin changer eklenir o kadar.
Hile ne zaman tekrar aktif
beni arada sırada Atıyor bunun için bir çözüm gelcekmi peki :/Şuan Aktif'tir.
Saygılarımla,
TulgaEgeli[FOX]