Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ayyware istiyorsan 1 e indigo istiyorsan 2ye bas kardeşim. Adam yapmıs ya helal olsun :D Fikir güzeldi ama kabul edin :D

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hileye girince 2 seçenek geliyo 1 basınca bi yazı geliyo hile hata verip kapanıyo 2 ye basıncada aynısı oluyo 2-3 saattir fln böyle daha önceden güzel çalışıyodu

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hocam hileyi acinca indigo ve ayvare diye birsey cıkıyo sonra gtfo yazısı cıkıyor themanhackerle galiba ayni hatayı alıyoruz yardımcı olun dun ne guzel calısıyordu neden oynadınız su hile ile hocammmmm hemen cevap verin csgo giresim vardı! :(
pardon hata deilmis kb millet
1 veya 2 tusuna basıcakmıssınız

Üye
8 HİZMET YILI
Hocam hileyi acinca indigo ve ayvare diye birsey cıkıyo sonra gtfo yazısı cıkıyor themanhackerle galiba ayni hatayı alıyoruz yardımcı olun dun ne guzel calısıyordu neden oynadınız su hile ile hocammmmm hemen cevap verin csgo giresim vardı! :(
O GELDİĞİNDE 2 E BAS

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hangisini istiyorsan oa bas örn: indigo için 2 ye bas

Üye
10 HİZMET YILI
Vac Ban Yedim Başka Hile Kullanmadan Neyse amacım Ban Yemekti Kanser:go Oynayamamaıktı amacım 1gün once profil :✪CidQu Bey

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bir örnek vereyim mesela dust 2 oynuyorsun ve dubble door arkasında adam var zıplayarak gir ve adamın tam tersıne git. bakmadan adam sana sıkmaya basladıgında %50 ihtimalle vuramıyor :) Dön ve indir ^^
zaten öyle yapıyorumda şey dicem 1 ve 2 diye secenek cıkmas cs go hackda o nedir 1 ne işe yarar 2 ne işe yarar ?

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bira ben pc ye format attım eskiden oluyodu ama şimdi olmuyo neden bilen varmı açıyom bu çıkıyo
Taslak.png

Üye
10 HİZMET YILI
retyiz indigo giriom oyunda ins basınca oyun atıo yardım edermisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...