Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ayyware istiyorsan 1 e indigo istiyorsan 2ye bas kardeşim. Adam yapmıs ya helal olsun
Fikir güzeldi ama kabul edin 
vac ban yermiyiz hileyi açarsak bazıları vac ban yiyoruz diyorlarda
O GELDİĞİNDE 2 E BASHocam hileyi acinca indigo ve ayvare diye birsey cıkıyo sonra gtfo yazısı cıkıyor themanhackerle galiba ayni hatayı alıyoruz yardımcı olun dun ne guzel calısıyordu neden oynadınız su hile ile hocammmmm hemen cevap verin csgo giresim vardı!![]()
Hangisini istiyorsan oa bas örn: indigo için 2 ye basHocam hileyi acinca indigo ve ayvare diye birsey cıkıyo sonra gtfo yazısı cıkıyor themanhackerle galiba ayni hatayı alıyoruz yardımcı olun dun ne guzel calısıyordu neden oynadınız su hile ile hocammmmm hemen cevap verin csgo giresim vardı!![]()
[17:18] AYYWARE (1) - INDIGO (2)
Moruq hangini istiyosan o tuşa bas örn: ayyware için 1 e basmalısın.Hile Açılmıyor
DiyorKod:[17:18] AYYWARE (1) - INDIGO (2)
Hangisini istiyorsan oa bas örn: indigo için 2 ye bas
Kullanıyorum Bi Sıkıntı yok.gfto diye bi hata veriyo hangisini seçersek seçelim
Kullanıyorum Bi Sıkıntı yok.
zaten öyle yapıyorumda şey dicem 1 ve 2 diye secenek cıkmas cs go hackda o nedir 1 ne işe yarar 2 ne işe yarar ?Bir örnek vereyim mesela dust 2 oynuyorsun ve dubble door arkasında adam var zıplayarak gir ve adamın tam tersıne git. bakmadan adam sana sıkmaya basladıgında %50 ihtimalle vuramıyorDön ve indir ^^
aga sorunu buldunmu ?bira ben pc ye format attım eskiden oluyodu ama şimdi olmuyo neden bilen varmı açıyom bu çıkıyoEkli dosyayı görüntüle 5458