Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Ban yedim .. neyse artık derslere daha iyi odaklanırım iyi oldu :d

edit: bu arada 2 hafta kullandım ban yedim, daha önce ücretli bir program kullanıyordum 3 aya yakın kullandım hiçbir sıkıntı çıkmamıştı. programdan kaynaklı ban yedim sanırım çünkü ow den yesem ow banı diye yazardı diye biliyorum direk vac yedim. imkanınız varsa ücretli kullanın.( ücretliyide crackleyip beleşe getirdiydim zaten az bu konuları araştırın siz de yaparsınız. )

Son düzenleme:
Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ei

Bişey Dicem Aralarda Çok Yazdımda Indıgo Hılesınde Cfgler Nerede Oluyor Octate Hilesinin İndigosunda vardı 2 side aynı indigo
Steam'ı aç cs go sağ tıkla özellikler de ardından yerel dosyalar sekmesınden yerel dosyalara göz at seçenegıne tıkla. CS GO dosyası acılacak içerisinde .cfg dosyaları ayarlar oluyor :) Oraya kayıt oluyorlar

Ben oyunu aktif bir şekilde oynuyorum zaten hileler olabilir ama en sonunda yerler vac banı...
Tabi ki ''hile kullanan herkes elbet bir gün ban yiyecek'' :)

report yedıgımı nerden anlıcam bılmyorum ben sıımı garantıye alyıım cok bellı edıyorum bazen 1 oyunda 9 report yıyebılme sansım var o yuzden 1 kere gıorum sonrası yan carda hılesız gırorum :D
Report edildiğinde. Report numaran(Örnek: 985647812555654) numara kaç report yediğini belli etmiyor sadece IBAN numarası gibi birşey :D nıckın chatta görünür :) Tabi bazen görünmüyormus sanırım bende tam olarak bilemiyorum yanlış bilgi vermek gibi olmasında boyle sanırım

siz siz olun eğim açmayın ben 4 te kullanıyordum ama ban yedim siz açmayın . wall hadi neyse çaktırmaya biliyorsun belki. hatta radar hackini tavsiye diyorum. o daha eğlenceli oluyor
Aim FoV 4 de bile belli oluyor o yüzden 2 veya azami 3 de kullanmanızı tavsiye ediyorum

Ban yedim .. neyse artık derslere daha iyi odaklanırım iyi oldu :d

edit: bu arada 2 hafta kullandım ban yedim, daha önce ücretli bir program kullanıyordum 3 aya yakın kullandım hiçbir sıkıntı çıkmamıştı. programdan kaynaklı ban yedim sanırım çünkü ow den yesem ow banı diye yazardı diye biliyorum direk vac yedim. imkanınız varsa ücretli kullanın.( ücretliyide crackleyip beleşe getirdiydim zaten az bu konuları araştırın siz de yaparsınız. )
Ben VAC yiyenlerin bu hile ile yediklerini düşünmüyorum. Çünkü 227 saat oynanama sürem var benim hiçbir sıkıntı olmadı.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar boşa Vac yedim falan yazmayın overwatch yeyip geliyorsunuz sonra ben Vac yedim diyorsunuz. Dün bizzat ben yeni açtığım hesapta 2-3 saat kullandım rekabetçıde attım , ölüm maçıda attım , basit eğlencede oynadım Vac hatası bile vermedi. Yani kısacası korkmanıza gerek yok hileyi kullanacağınız zaman foruma girin bakın çalışıyor yazarsa kullanın.

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ayvar indigo diyo ama ise yaramıyo ?

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
İndigo da guzel belli etmeyen aim cfg sı atabılırmısınz

Üye
8 HİZMET YILI
dün acar acmaz ban yedim gencler ama cok belli ettim overwatch Düşdüm o yüzden siz belli etmeden oynayın ona göre allahtan skinleri satmıstım parasını kurtardık :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
bu hilede 1.cisinde aimi iyi ama sıkınca mermi yukarıya doğru kacıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...