Onay gerekmiyor zaten kardeşim biraz konuyu takip etseniz ne yazıılmış ne yazılmamış diye anlarsınız.Direkt kullanabiliyorsunuz kullanacağınız arayüzü seçip giriyorsunuz bu kadar.onay silinmiş
Onay gerekmiyor zaten kardeşim biraz konuyu takip etseniz ne yazıılmış ne yazılmamış diye anlarsınız.Direkt kullanabiliyorsunuz kullanacağınız arayüzü seçip giriyorsunuz bu kadar.onay silinmiş
Steam'ı aç cs go sağ tıkla özellikler de ardından yerel dosyalar sekmesınden yerel dosyalara göz at seçenegıne tıkla. CS GO dosyası acılacak içerisinde .cfg dosyaları ayarlar oluyorEi
Bişey Dicem Aralarda Çok Yazdımda Indıgo Hılesınde Cfgler Nerede Oluyor Octate Hilesinin İndigosunda vardı 2 side aynı indigo
Tabi ki ''hile kullanan herkes elbet bir gün ban yiyecek''Ben oyunu aktif bir şekilde oynuyorum zaten hileler olabilir ama en sonunda yerler vac banı...
Report edildiğinde. Report numaran(Örnek: 985647812555654) numara kaç report yediğini belli etmiyor sadece IBAN numarası gibi birşeyreport yedıgımı nerden anlıcam bılmyorum ben sıımı garantıye alyıım cok bellı edıyorum bazen 1 oyunda 9 report yıyebılme sansım var o yuzden 1 kere gıorum sonrası yan carda hılesız gırorum![]()
Aim FoV 4 de bile belli oluyor o yüzden 2 veya azami 3 de kullanmanızı tavsiye ediyorumsiz siz olun eğim açmayın ben 4 te kullanıyordum ama ban yedim siz açmayın . wall hadi neyse çaktırmaya biliyorsun belki. hatta radar hackini tavsiye diyorum. o daha eğlenceli oluyor
Ben VAC yiyenlerin bu hile ile yediklerini düşünmüyorum. Çünkü 227 saat oynanama sürem var benim hiçbir sıkıntı olmadı.Ban yedim .. neyse artık derslere daha iyi odaklanırım iyi oldu :d
edit: bu arada 2 hafta kullandım ban yedim, daha önce ücretli bir program kullanıyordum 3 aya yakın kullandım hiçbir sıkıntı çıkmamıştı. programdan kaynaklı ban yedim sanırım çünkü ow den yesem ow banı diye yazardı diye biliyorum direk vac yedim. imkanınız varsa ücretli kullanın.( ücretliyide crackleyip beleşe getirdiydim zaten az bu konuları araştırın siz de yaparsınız. )
ayware indigo diye bir şey yazıyor bilen var mı ?
Klavyeden 2 ye basayvar indigo diyo ama ise yaramıyo ?
Harun bugün denedin mi şuan çalısıyormuİndigo da guzel belli etmeyen aim cfg sı atabılırmısınz
Hile suan calısıyor oyundayımHarun bugün denedin mi şuan çalısıyormu
SağolHile suan calısıyor oyundayım
Bende rar arşivi açılmıyor.Yardımcı olur musun kardeşim?ez vac?