Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yeni gelen memoryUI ile reklam onayını yapabilen var mi? cmd ekranı açılıyor buradan reklam onayını yapsam bile "waiting for ads approve" kısmında kalıyor.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
son mesajımdaki yazdığım bazı kelimeler değiştirilmiş :) sanıyorum güvenlik için. direk resim ekliyorum burada kalıyor :

YgmnGz.jpg

Best Hardware Cheat Chromaaim
Donator
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
yeni gelen memoryUI ile onay sistemi onayını yapabilen var mi? cmd ekranı açılıyor buradan onay sistemi onayını yapsam bile "waiting for comfirm system approve" kısmında kalıyor.
Merhaba,
Adımları tek tek yazıyorum bu şekilde uygularsanız olacaktır.

1. Loader ( Client ) acınız.
2. İstediğiniz ugulamaya ( Hileye ) tıklayıp Load tuşuna basınız.
3. Gelen MomoryUI yerinden System l seçiniz. ( Google Chrome kapalı olması lazım )
4. Google Chrome sayfasından https://memoryhackers.org giriş yapınız. ( oturum acık ise kapatıp yeniden oturum açınız )
5. https://memoryhackers.org Ana Sayfasındaki bir ADD'e tıklayıp CMD kısmında onayı bekleyiniz.
6.
Loaderi kapatıp yeniden acınız hilenizi seçiniz ve oyuna giriniz.

iyi forumlar dilerim .

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ben indigo versiyonunu kullanıyorum rekabetçide sadece wh ve skin changer kullanıyorum 3 oldu ban yemedim daha. Oyunun durduruldu hatası bence profile changer veya skin changer dan kaynaklanıyor,onları kapattığımda hata almıyorum.

Üye
9 HİZMET YILI
ınsert tuşunu değiştirebiliyormuyuz laptop kullanıyom ve ınsert tuşu yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Beyler bişey takıldı aklıma , basit eğlence ölüm maçı gibi şeylerde aim falan herşeyi fulleyip oynasak ban yermiyiz? -Aşırı belli edip oynayınca-

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Beyler bişey takıldı aklıma , basit eğlence ölüm maçı gibi şeylerde aim falan herşeyi fulleyip oynasak ban yermiyiz? -Aşırı belli edip oynayınca-
sanırım bişey olmuyor ama yinede csnin orda bir koruması varsa kimseye belli etmeden bilemeyiz ama reportlarınız kaydediliyor ilk rekte izlenirsiniz

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Topluluk sunucusunda da vac var benim bildiğim, ama hile zaten vac yakalanmıyor. Overwatcha düşüyor mu topluluk sunucusu bilmiyorum.

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Best Hardware Cheat Chromaaim
Donator
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bu olayı şahsen denedim ben .

Smurf hesap açıp Rank 2 kasmak için basit eğlence maplarında ' Rage ' ( yani hileyi belli ederek oynadım ) . Ardından 1 Rank maçı girip 1 gün bekledim . Ertesi gün owerwatchdan ban yedim. Yani Raporlar kayit olup oweerwatcha düşmeni sağlıyor Rank maçına girdiğinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...