Üye
Cs Go Çalışmayı Durduruldu Hatası Alıyorum Yardım Edermisiniz.
Cs Go Çalışmayı Durduruldu Hatası Alıyorum Yardım Edermisiniz.
Herhangib ir maç içerisinde değilken dene birde. Tam emin değilim ama olabilirknk bak save confige tıkladığımda oyun çöküyo
Merhaba,yeni gelen memoryUI ile onay sistemi onayını yapabilen var mi? cmd ekranı açılıyor buradan onay sistemi onayını yapsam bile "waiting for comfirm system approve" kısmında kalıyor.
sanırım bişey olmuyor ama yinede csnin orda bir koruması varsa kimseye belli etmeden bilemeyiz ama reportlarınız kaydediliyor ilk rekte izlenirsinizBeyler bişey takıldı aklıma , basit eğlence ölüm maçı gibi şeylerde aim falan herşeyi fulleyip oynasak ban yermiyiz? -Aşırı belli edip oynayınca-
Topluluk sunucusunda da vac var benim bildiğim, ama hile zaten vac yakalanmıyor. Overwatcha düşüyor mu topluluk sunucusu bilmiyorum.Beyler bişey takıldı aklıma , basit eğlence ölüm maçı gibi şeylerde aim falan herşeyi fulleyip oynasak ban yermiyiz? -Aşırı belli edip oynayınca-
d0ru ama reportlar kaydediliyorTopluluk sunucusunda da vac var benim bildiğim, ama hile zaten vac yakalanmıyor. Overwatcha düşüyor mu topluluk sunucusu bilmiyorum.
Still working and it's UD ( undetected )still working?
10 ve üzeri report yediğin takdirde kontrol ediliyorsun. Eğer reportlar asıllıysa VAC yiyorsun.Beyler bişey takıldı aklıma , basit eğlence ölüm maçı gibi şeylerde aim falan herşeyi fulleyip oynasak ban yermiyiz? -Aşırı belli edip oynayınca-
Geçmiş olsunBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu olayı şahsen denedim ben .Beyler bişey takıldı aklıma , basit eğlence ölüm maçı gibi şeylerde aim falan herşeyi fulleyip oynasak ban yermiyiz? -Aşırı belli edip oynayınca-
1. Sayfada Video anlatım Mevcutvideolu anlatım gelse
olurmu