Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Şu an Hilenin Pro Sürümünde Hiç Bi Şekilde Oyuna Girilmiyor

Gerçi Betadada Giremedim Su an Oyun Süreklii Kapanıyor 1-2 saat önce sorunsuz oynuyordum halbuki

Üye
8 HİZMET YILI
hileyi kullaandığımdan beri bir kere bile resmi sunucularda oynamadım sizin hilenizi kullanıyorum oynamadım resmilerde topluluk girdim hep! ve 1. günd evac ban yedim ilk servere girişimde bu nasıl bir iş anlamadım ? owervach banıda deil bu arada !

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
skin hilesi için de ar mı
evet içinde mevcut

hileyi kullaandığımdan beri bir kere bile resmi sunucularda oynamadım sizin hilenizi kullanıyorum oynamadım resmilerde topluluk girdim hep! ve 1. günd evac ban yedim ilk servere girişimde bu nasıl bir iş anlamadım ? owervach banıda deil bu arada !

hile sorunsuz bir şekilde çalışıyor eğer bilgisayarında bir virüs vb varsa veya virüs programı devre dışı bırak %temp% vb temizle bundan önce bir başka hile kullandıysan ban yemiş olabilirsin bu hileden yediğine dair bir kanıt varsa atabilirsin.

Üye
8 HİZMET YILI
hile sorunsuz bir şekilde çalışıyor eğer bilgisayarında bir virüs vb varsa veya virüs programı devre dışı bırak %temp% vb temizle bundan önce bir başka hile kullandıysan ban yemiş olabilirsin bu hileden yediğine dair bir kanıt varsa atabilirsin.
daha önceden bir hile kullanmadım güvendik kullandık sadce toplluk girdim 1000 saatim var ilk defa hile kullnadım ilk günde vac yedim neyin ne oldğunu biliyorum owervach yasaklanması deil bundan eminim

Üye
8 HİZMET YILI
pardon beyler vac değilmiş o
Counter-Strike: Global Offensive oyunundan Overwatch ile kalıcı olarak yasaklandınız.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
calisiyor

Calisiyor belli etmeyin sıkıntı olmaz baya güzel yanii;)

ELİNE SAGLİK KARDESİM <#

VERY NİCE BRO
Bulanlar kardesimize atabilirmi
Bulanlar kardesimize atabilirmi
VERY VERY NİCE

Eyvallah kardesim yaa

tesekkurler bro

Üye
8 HİZMET YILI

kardeş hileyi topluluk sunucularında kullandıysan vac yeme ihtimalin cok yüksek çünkü topluluk sunucuları vac korumalıdır eger kullandıysan hileyi yapanı değil kendini suclamalısın

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
daha önceden bir hile kullanmadım güvendik kullandık sadce toplluk girdim 1000 saatim var ilk defa hile kullnadım ilk günde vac yedim neyin ne oldğunu biliyorum owervach yasaklanması deil bundan eminim
kardes öncelikle madem bukadar iyi 1000 saatlik hesabın vardı açmasaydın hile. Bu hileyi bende arkadaşlarımda 1 aydan fazladır kullanıyoruz herhangi bir vac söz konusu değildir sadece ben 1 maçta abartılı bir şekilde aim kullandım (karşıya acayip hile geldiği için) o da ow den ban yedim diğer hesabımla da kullanıyorum şuan.

Üye
8 HİZMET YILI
Sa bende kullanamaya basladim ama hepsi ingilizce duzgun bisey anlamadim yani yeni surumde napicaz egim icin ayar falan turkce yaparsaniz daha iyi oluyor cok yazi var adamlari kafadan tam vuramiyorum

Üye
8 HİZMET YILI
atma sadece ayarlar ile oynarken olur arkadaşlar hıleyı acmadan once csgo gırın ayarları yapın sonra hilenizi acın hle acıldıktan sonra sadece oyunnuza bakın yoksa kapanıyor.3 gundur kullanıyorum vac yok oynayışa gore kımse yakalamadı hıle oldugumu sadece wall acıyorum aim kapalı

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Şu oynamayı bilmeyenler - Vac sisteminden anlamayanlar Botlarla baya vakit geçirsin,Araştırmasını yapsın ondan sonra kullansın. Hileyi hayvan gibi belli edip vac yedim diye ağlamasınlar hile gayet güzel çalışıyor.

Benimde cahilliğime geldi "yoldaş overwatch" olmuyo sanıyordum oluyormuş dün banada denk geldi.

Üye
8 HİZMET YILI
kardes öncelikle madem bukadar iyi 1000 saatlik hesabın vardı açmasaydın hile. Bu hileyi bende arkadaşlarımda 1 aydan fazladır kullanıyoruz herhangi bir vac söz konusu değildir sadece ben 1 maçta abartılı bir şekilde aim kullandım (karşıya acayip hile geldiği için) o da ow den ban yedim diğer hesabımla da kullanıyorum şuan.
hile ban yedittiriyor biizm klanımız var ordaki çocuklarda ban yemiş vac tarafından tmm açtıkları gibi yiyenler var

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
arkadaşlar hileyi sakın kullanmayın nova 1 hesabım vardı 1 maç girdin BAKIN ALLAH KURANI KERİM ÇARPSIN YEMİN EDERİMKİ BELLİ ETMEDİM HATTA SADECE WALL HACK VARDI ama sabah bi uyandım aaa ban yemişim. sakın kullanmayın hileyi ban yersiniz

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
arkadaşlar hileyi sakın kullanmayın nova 1 hesabım vardı 1 maç girdin BAKIN ALLAH KURANI KERİM ÇARPSIN YEMİN EDERİMKİ BELLİ ETMEDİM HATTA SADECE WALL HACK VARDI ama sabah bi uyandım aaa ban yemişim. sakın kullanmayın hileyi ban yersiniz

Tamam artık kullanmam sağol abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...