Üye
Önce oyunu aç ondan sonra loader de büyük ihtimalle atmazaçıyorum atıyor
Önce oyunu aç ondan sonra loader de büyük ihtimalle atmazaçıyorum atıyor
ss at bakalımhileyi kullaandığımdan beri bir kere bile resmi sunucularda oynamadım sizin hilenizi kullanıyorum oynamadım resmilerde topluluk girdim hep! ve 1. günd evac ban yedim ilk servere girişimde bu nasıl bir iş anlamadım ? owervach banıda deil bu arada !
evet içinde mevcutskin hilesi için de ar mı
hileyi kullaandığımdan beri bir kere bile resmi sunucularda oynamadım sizin hilenizi kullanıyorum oynamadım resmilerde topluluk girdim hep! ve 1. günd evac ban yedim ilk servere girişimde bu nasıl bir iş anlamadım ? owervach banıda deil bu arada !
daha önceden bir hile kullanmadım güvendik kullandık sadce toplluk girdim 1000 saatim var ilk defa hile kullnadım ilk günde vac yedim neyin ne oldğunu biliyorum owervach yasaklanması deil bundan eminimhile sorunsuz bir şekilde çalışıyor eğer bilgisayarında bir virüs vb varsa veya virüs programı devre dışı bırak %temp% vb temizle bundan önce bir başka hile kullandıysan ban yemiş olabilirsin bu hileden yediğine dair bir kanıt varsa atabilirsin.
hileyi kullaandığımdan beri bir kere bile resmi sunucularda oynamadım sizin hilenizi kullanıyorum oynamadım resmilerde topluluk girdim hep! ve 1. günd evac ban yedim ilk servere girişimde bu nasıl bir iş anlamadım ? owervach banıda deil bu arada !
kardes öncelikle madem bukadar iyi 1000 saatlik hesabın vardı açmasaydın hile. Bu hileyi bende arkadaşlarımda 1 aydan fazladır kullanıyoruz herhangi bir vac söz konusu değildir sadece ben 1 maçta abartılı bir şekilde aim kullandım (karşıya acayip hile geldiği için) o da ow den ban yedim diğer hesabımla da kullanıyorum şuan.daha önceden bir hile kullanmadım güvendik kullandık sadce toplluk girdim 1000 saatim var ilk defa hile kullnadım ilk günde vac yedim neyin ne oldğunu biliyorum owervach yasaklanması deil bundan eminim
Fn12 nin yaninda insert tuşu var zaten.. Basınca çalışmıyorsa fn+insert deneKlavye böyle.
misc bölümünden save diceksin.. Birdahaki girişinde de load diyeceksinBeyler birlikte girmek isteyen özelden yazsın Şuan bekleme süresi var.
hile ban yedittiriyor biizm klanımız var ordaki çocuklarda ban yemiş vac tarafından tmm açtıkları gibi yiyenler varkardes öncelikle madem bukadar iyi 1000 saatlik hesabın vardı açmasaydın hile. Bu hileyi bende arkadaşlarımda 1 aydan fazladır kullanıyoruz herhangi bir vac söz konusu değildir sadece ben 1 maçta abartılı bir şekilde aim kullandım (karşıya acayip hile geldiği için) o da ow den ban yedim diğer hesabımla da kullanıyorum şuan.
arkadaşlar hileyi sakın kullanmayın nova 1 hesabım vardı 1 maç girdin BAKIN ALLAH KURANI KERİM ÇARPSIN YEMİN EDERİMKİ BELLİ ETMEDİM HATTA SADECE WALL HACK VARDI ama sabah bi uyandım aaa ban yemişim. sakın kullanmayın hileyi ban yersiniz
Fn12 nin yaninda insert tuşu var zaten.. Basınca çalışmıyorsa fn+insert dene