Üye
Beta sürümünde hileyi açıyorum bişeyler ayarlıyorum Save Settings e bastığım anda hiçbir hata vermeden direk olarak oyun çöküyor ne yapmam lazım
evet içinde mevcut
hiçbir şekilde açılmıyor bende hile proda açıyorum solda yazı çıkıyor ama menü açılmıyor betayıda 15 20 kez denedim olmuyor yardım edermisiniz
hala undetected mı ?
Beta sürümünde hileyi açıyorum bişeyler ayarlıyorum Save Settings e bastığım anda hiçbir hata vermeden direk olarak oyun çöküyor ne yapmam lazım
kardeşim laptopsa fn delete yapman lazım bende öylehiçbir şekilde açılmıyor bende hile proda açıyorum solda yazı çıkıyor ama menü açılmıyor betayıda 15 20 kez denedim olmuyor yardım edermisiniz
açılıyor demişssin ya direk ekranamı geliyor yoksa insert tuşuna basıyormusunBeta baya bir deniyorsun ama illa ki açılıyor. İlk önce Oyunu aç sonra hileyi aç olmazsa hepsini kapat ilk hileyi aç sonra oyunu aç. Böyle tekrarla benimde baya bir denemeden sonra açılıyor Beta sürümü.
Hile hala aktif durumda ve çalışmakta.
Özel Mesaj olarak anlattım durumu.
açılıyor demişssin ya direk ekranamı geliyor yoksa insert tuşuna basıyormusun
BETA OLMUYOR YA OYUNA GİRİP DENEDİM ÇIKIP DENEDİM AMA OLMADI NE YAPABİLİRİM BAŞKA YAPAN ARKADAŞLAR BENDE BAYA DENEDİM AMA OLMADI NASIL YAPTINIZ ?
BETA OLMUYOR YA OYUNA GİRİP DENEDİM ÇIKIP DENEDİM AMA OLMADI NE YAPABİLİRİM BAŞKA YAPAN ARKADAŞLAR BENDE BAYA DENEDİM AMA OLMADI NASIL YAPTINIZ ?
evethala undetected mı ?
3-6 report arası düşüyorsun artık 11 tarihe karıştısanırım ben çaktırdım report yedim bakalım ne olacak ss beklersiniz benden artık 11 report yerseniz zaten direk ow düşüyorsunuz
hımm3-6 report arası düşüyorsun artık 11 tarihe karıştı