Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Beta sürümünde hileyi açıyorum bişeyler ayarlıyorum Save Settings e bastığım anda hiçbir hata vermeden direk olarak oyun çöküyor ne yapmam lazım

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hiçbir şekilde açılmıyor bende hile proda açıyorum solda yazı çıkıyor ama menü açılmıyor betayıda 15 20 kez denedim olmuyor yardım edermisiniz

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
hiçbir şekilde açılmıyor bende hile proda açıyorum solda yazı çıkıyor ama menü açılmıyor betayıda 15 20 kez denedim olmuyor yardım edermisiniz

Beta baya bir deniyorsun ama illa ki açılıyor. İlk önce Oyunu aç sonra hileyi aç olmazsa hepsini kapat ilk hileyi aç sonra oyunu aç. Böyle tekrarla benimde baya bir denemeden sonra açılıyor Beta sürümü.

hala undetected mı ?

Hile hala aktif durumda ve çalışmakta.

Beta sürümünde hileyi açıyorum bişeyler ayarlıyorum Save Settings e bastığım anda hiçbir hata vermeden direk olarak oyun çöküyor ne yapmam lazım

Özel Mesaj olarak anlattım durumu.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Suan Hile Sorunsuzdur Yapamayıp Saçma suçlama atmayınız teşektürler Pikachu7

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
laptop değil kaç kez yaptım ama beta hala olmadı anlamadım acaba neden

Üye
8 HİZMET YILI
Beta baya bir deniyorsun ama illa ki açılıyor. İlk önce Oyunu aç sonra hileyi aç olmazsa hepsini kapat ilk hileyi aç sonra oyunu aç. Böyle tekrarla benimde baya bir denemeden sonra açılıyor Beta sürümü.

Hile hala aktif durumda ve çalışmakta.

Özel Mesaj olarak anlattım durumu.
açılıyor demişssin ya direk ekranamı geliyor yoksa insert tuşuna basıyormusun

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
BETA OLMUYOR YA OYUNA GİRİP DENEDİM ÇIKIP DENEDİM AMA OLMADI NE YAPABİLİRİM BAŞKA YAPAN ARKADAŞLAR BENDE BAYA DENEDİM AMA OLMADI NASIL YAPTINIZ ?

loaderde 2 adet cs go hilesi var birisi ban lamıyor ama girişte hata veriyor eminim yakında düzeltirler çalışana girmen lazım

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
BETA OLMUYOR YA OYUNA GİRİP DENEDİM ÇIKIP DENEDİM AMA OLMADI NE YAPABİLİRİM BAŞKA YAPAN ARKADAŞLAR BENDE BAYA DENEDİM AMA OLMADI NASIL YAPTINIZ ?

Yukarıda belirttiğim gibi, ben de fazlasıyla deniyorum Betaya girmek için ama denediğim bir kaç zamandan sonra açılıyor. Loader kapanıyor hile aktif oluyor Insert ile açıyorsun.

Loader kapanmıyorsa hileyi oyunu kapa. Hileyi çalıştır sonra oyunu. Olmazsa kapa hepsini bu sefer tersini yap oyunu aç sonra hileyi açıp çalıştır. Böyle böyle dene.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
siteden hileyi indiremiyorum arkadaşlar bir html dosyası iniyor lütfen çözümü bilen varsa yazsın

hala yaşıyorum maalesef
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
sanırım ben çaktırdım report yedim bakalım ne olacak ss beklersiniz benden artık 11 report yerseniz zaten direk ow düşüyorsunuz

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Oyuna güncelleme geldi umarım patlamayız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...