hileyi açma programına tıkladığımda sunucuyla bağlantı kurulamadı daha sonra tekrar deneyiniz diyor
vpn kullanıp girin hocam windscribe falan indirAynısı bende de yazıyor yardımcı olacak biri varmı
new CSGO hack? Dude, are you talking about this hack's updated version, or one of the new uploaded hacks?can someone tell me how to configure the aimbot on this new CSGO hack?
the old one works pretty good.
Hileyi kullanmayın gençler , dün bir kez girdim hileyle 5 dakika daha ölüm oyunu oynamadan ow verdi şimdide direk vac ban . hilede her boku açmışın diyen beyinsizlere sadece izleme açıktı ve hiç oynamadan daha direk ow vermişti zaten. belli etmedim yani.
kım dedı sana 1 report ta ow gıdıyor dıyearkadaslar steam tam guvenligi arttırdı report 1 kere bile yediginizde maclar denetleniyor.paralı hackler bile ow yiyor dikkat edin herkezin hesabı kendinindir ister owdan ister vacdan yesin siteyi kimse sucluyamaz hileyi indirdimmi sorumluluk kişiye aittir iyi oyunlar.
kardeş ben kullanıyorum 1 hafta oldu dmg dim şimdi supreme aim ayarlarını bildiğim için sıkıntı olmuyor siz ayarları bilmediğiniz için hile gayet güzel iyi çalışıyor ban attığı filan da yokBeyler hileyi kullanmayın her türlü ow atıyor - aim açmasanız bile yakalıyor bir şekilde
1 haftaya yersinkardeş ben kullanıyorum 1 hafta oldu dmg dim şimdi supreme aim ayarlarını bildiğim için sıkıntı olmuyor siz ayarları bilmediğiniz için hile gayet güzel iyi çalışıyor ban attığı filan da yok