Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Kafaya kitleme ayarı var mı ya da benmi yapamadım bi selleme sitedeki video yu güncellerseniz sevinirim

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hile Günceldir Çalışıyordur rankınız ve leveliniz düşme nedeni yediğiniz rapor ve owerwatcha düşmenizdir :) Teşekkürler görüşmek üzere

Son düzenleme:
Üye
8 HİZMET YILI
hileyi açma programına tıkladığımda sunucuyla bağlantı kurulamadı daha sonra tekrar deneyiniz diyor

Gamer
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
can someone tell me how to configure the aimbot on this new CSGO hack?
the old one works pretty good.

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hileyi kullanmayın gençler , dün bir kez girdim hileyle 5 dakika daha ölüm oyunu oynamadan ow verdi şimdide direk vac ban . hilede her boku açmışın diyen beyinsizlere sadece izleme açıktı ve hiç oynamadan daha direk ow vermişti zaten. belli etmedim yani.

4zZ7q0.png

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hileyi kullanmayın gençler , dün bir kez girdim hileyle 5 dakika daha ölüm oyunu oynamadan ow verdi şimdide direk vac ban . hilede her boku açmışın diyen beyinsizlere sadece izleme açıktı ve hiç oynamadan daha direk ow vermişti zaten. belli etmedim yani.

Öncelikle geçmiş olsun. :D Sen Cs:Go oynamasını bilmiyorsun galiba.OW ban diyor.Rekabetçi kesin girmişsin.Çünkü OW eğlence oyunlarına bakmıyor.Belli etmedim diye bişey yok.Belli etsen zaten banlanmazsın.Wall Hack kullanıyorsun sesini almadığın adama bakarsan tabi banlanırsın.Hileyi suçlama yapma.Hile sorunsuz çalışıyor.

Üye
8 HİZMET YILI
arkadaslar steam tam guvenligi arttırdı report 1 kere bile yediginizde maclar denetleniyor.paralı hackler bile ow yiyor dikkat edin herkezin hesabı kendinindir ister owdan ister vacdan yesin siteyi kimse sucluyamaz hileyi indirdimmi sorumluluk kişiye aittir iyi oyunlar.

Volbi3X
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaslar steam tam guvenligi arttırdı report 1 kere bile yediginizde maclar denetleniyor.paralı hackler bile ow yiyor dikkat edin herkezin hesabı kendinindir ister owdan ister vacdan yesin siteyi kimse sucluyamaz hileyi indirdimmi sorumluluk kişiye aittir iyi oyunlar.
kım dedı sana 1 report ta ow gıdıyor dıye

Üye
8 HİZMET YILI
Eline sağlık hile kusursuz çalışıyor şimdiye kadar banlanmadım oyunda belli etmemeye çalışın rekabetçiye girmeyin sakın anlaşılıyor birde admin senden tek isteyin var dirty bomb oyununa bir hile yapta ağız tadıyla oynuyalım herkesde hile var :)

Üye
9 HİZMET YILI
windos 10 lütfne yane güzeli önceki sürümü içine ettimniz ettiniz hilenin

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Beyler hileyi kullanmayın her türlü ow atıyor - aim açmasanız bile yakalıyor bir şekilde
kardeş ben kullanıyorum 1 hafta oldu dmg dim şimdi supreme aim ayarlarını bildiğim için sıkıntı olmuyor siz ayarları bilmediğiniz için hile gayet güzel iyi çalışıyor ban attığı filan da yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...