Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
isimleri görünce duygulandım... eski platformunuzun hayranından bir kucak sevgi :)

Üye
8 HİZMET YILI
Selam :) ben indiriyorum onaylamarı yaptım her şey güzel oyuna giriyorum her şey güzel oyuna giriyorum hileyi aktarmıyor oyuna sorun nedir 3-4 defa denedim olmadı

Üye
8 HİZMET YILI
beyler oyundayken lobide falan hileyi açınca rankım gözükmüyor nasıl çözebilirim bu durumu ?

Üye
7 HİZMET YILI
robot değilime basıyorum biliyorum 3 4 defa düzeltirmisiniz birde bu sorun sadece bendemi var ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
%100 de kalıyor çözüm bulun şuna artık
dediğiniz programı yükldeğim halde halen aynı

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hile güncellendi dostum.Sanırım yemezsiniz.Denemeleri yapıldı.

Hileyi kullanmak için 2 yol öneriyorum ;
1-İlk hileyi yönetici olarak açıp ve hileyi loadlayıp oyuna girmek.
2-İlk oyunu açıp hileyi yönetici olarak çalıştırmak ve loadlamak.
Ayarlara gelince Aimtime : 1 Fov : 1 öneririm denendi belli olmuyor ve Hitbox : Chest veya stomach.

Dipnot:Microsoft c++ 2017 x86 programını indirip kurmanız gerekmektedir.Aksi halde hile aktif olmayacaktır bilginize.
deagle da kafaya gıtmıyor direk ?

Hayatına Anlam Yüklüyor (%99 Loading)
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hile Fİxlendimi Yoksa Sorunsuz Şekilde Çalışıyormu Eğer Fİxlendiyse Belli Etmeden Oynarsak Vac Yemeyiz Değilmi
Sorunsuz bir şekilde çalışıyor dostum.
Winrardaki Exryi Çalıştırıyorum ama hiç bir sonuç elde edemiyorum açılmıyor ne yapabilirim

Evet bende açamadım hileyi yada yanlış şekilde açıyorum sadece exe yi çalıştırıyorum açılmıyor :/
Arşivin içerisinden dosyayı masaüstüne çıkartıp programı yönetici olarak çalıştırmalısınız.Aksi halde açılmayacaktır.
Hileyi denedim 600saatlik hesabimda bugune kadar proyu kullandim bu hile tambir fiyasko aimbot wh desen berbat sekilde calisiyor xcsgo gelene kadar bekleyecegim saygilar
Pro sürümü tekrar gelse keşke, bu sürümün ayarlarını bir türlü yapamadım.
3.resimdeki hileyi getirin diğer hile hiç iyi değil bir sürü ayarı var gereksiz. 3.resimdeki anlaşılır ve kolay birşey onu getirin lütfen skinler olmasada olur.
İlgili admin uygun görürse geri getirilir zaten o konuda merak buyurmayınız.
ABİ onay sistemi ONAYI NEREDE?
Programı yönetici olarak açtığınızda CSGO ya load tıklayın.Ardından System I System II gelicektir.Oradan videodaki adımları uygularsanız onay sistemini geçebilirsiniz.
beyler bu hileyi nasıl açıyoruz oyunda
İlk oyunu açıp sonra hileyi loadlayınız.Açılmazsa aşağıda bırakacağım linkten vc_redist.x86.exe isimli dosyayı indirip kurmalısınız ve ardından gerekli işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Unsupported OS - Build : hatası alıyom help
Çözümü formattır dostum hiç ugraşmanıza bile gerek yok.
Thanks for your help but is still not working ...
Help me guys ...
Open the first game and then load the tricks. If it does not work, I will drop it down and download the named vc_redist.x86.exe file from the link and install it, then you can do the necessary operations.

%100 oluyor injectlanmiyor help pls yardım pls
hadi lo
İlk oyunu açıp sonra hileyi loadlayınız.Açılmazsa aşağıda bırakacağım linkten vc_redist.x86.exe isimli dosyayı indirip kurmalısınız ve ardından gerekli işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Üye
8 HİZMET YILI
Sorunsuz bir şekilde çalışıyor dostum.

Arşivin içerisinden dosyayı masaüstüne çıkartıp programı yönetici olarak çalıştırmalısınız.Aksi halde açılmayacaktır.

İlgili admin uygun görürse geri getirilir zaten o konuda merak buyurmayınız.

Programı yönetici olarak açtığınızda CSGO ya load tıklayın.Ardından System I System II gelicektir.Oradan videodaki adımları uygularsanız onay sistemini geçebilirsiniz.

Çözümü formattır dostum hiç ugraşmanıza bile gerek yok.

Open the first game and then load the tricks. If it does not work, I will drop it down and download the named vc_redist.x86.exe file from the link and install it, then you can do the necessary operations.

Hala %100de kalıyor eject olmuyor + system I II gelmiyor eskisi gibi başka sitelerin hileleri takır takır çalışıyor

Üye
8 HİZMET YILI
Şuan oyundayken cs.go exe çalıştırmayı durdurdu diye hata vermeye başladi bi anda

NULL
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hocam çok yararlı oldu çok sağol teşekkürler :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Error : LM3 hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...