Üye
Güzel
Son düzenleme:
Ben yedim 10 Maçda hiçde belli etmedimbizim hileyi kullanıp vac yediğini kanıtlayabilir misin ?
deagle da kafaya gıtmıyor direk ?Hile güncellendi dostum.Sanırım yemezsiniz.Denemeleri yapıldı.
Hileyi kullanmak için 2 yol öneriyorum ;
1-İlk hileyi yönetici olarak açıp ve hileyi loadlayıp oyuna girmek.
2-İlk oyunu açıp hileyi yönetici olarak çalıştırmak ve loadlamak.
Ayarlara gelince Aimtime : 1 Fov : 1 öneririm denendi belli olmuyor ve Hitbox : Chest veya stomach.
Dipnot:Microsoft c++ 2017 x86 programını indirip kurmanız gerekmektedir.Aksi halde hile aktif olmayacaktır bilginize.
Sorunsuz bir şekilde çalışıyor dostum.Hile Fİxlendimi Yoksa Sorunsuz Şekilde Çalışıyormu Eğer Fİxlendiyse Belli Etmeden Oynarsak Vac Yemeyiz Değilmi
Arşivin içerisinden dosyayı masaüstüne çıkartıp programı yönetici olarak çalıştırmalısınız.Aksi halde açılmayacaktır.Winrardaki Exryi Çalıştırıyorum ama hiç bir sonuç elde edemiyorum açılmıyor ne yapabilirim
Evet bende açamadım hileyi yada yanlış şekilde açıyorum sadece exe yi çalıştırıyorum açılmıyor :/
Hileyi denedim 600saatlik hesabimda bugune kadar proyu kullandim bu hile tambir fiyasko aimbot wh desen berbat sekilde calisiyor xcsgo gelene kadar bekleyecegim saygilar
Pro sürümü tekrar gelse keşke, bu sürümün ayarlarını bir türlü yapamadım.
3.resimdeki hileyi getirin diğer hile hiç iyi değil bir sürü ayarı var gereksiz. 3.resimdeki anlaşılır ve kolay birşey onu getirin lütfen skinler olmasada olur.
İlgili admin uygun görürse geri getirilir zaten o konuda merak buyurmayınız.Eski menu gelsın @Pikachu7
Programı yönetici olarak açtığınızda CSGO ya load tıklayın.Ardından System I System II gelicektir.Oradan videodaki adımları uygularsanız onay sistemini geçebilirsiniz.ABİ onay sistemi ONAYI NEREDE?
İlk oyunu açıp sonra hileyi loadlayınız.Açılmazsa aşağıda bırakacağım linkten vc_redist.x86.exe isimli dosyayı indirip kurmalısınız ve ardından gerekli işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.beyler bu hileyi nasıl açıyoruz oyunda
Çözümü formattır dostum hiç ugraşmanıza bile gerek yok.Unsupported OS - Build : hatası alıyom help
Open the first game and then load the tricks. If it does not work, I will drop it down and download the named vc_redist.x86.exe file from the link and install it, then you can do the necessary operations.Thanks for your help but is still not working ...
Help me guys ...
İlk oyunu açıp sonra hileyi loadlayınız.Açılmazsa aşağıda bırakacağım linkten vc_redist.x86.exe isimli dosyayı indirip kurmalısınız ve ardından gerekli işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.%100 oluyor injectlanmiyor help pls yardım pls
hadi lo
Sorunsuz bir şekilde çalışıyor dostum.
Arşivin içerisinden dosyayı masaüstüne çıkartıp programı yönetici olarak çalıştırmalısınız.Aksi halde açılmayacaktır.
İlgili admin uygun görürse geri getirilir zaten o konuda merak buyurmayınız.
Programı yönetici olarak açtığınızda CSGO ya load tıklayın.Ardından System I System II gelicektir.Oradan videodaki adımları uygularsanız onay sistemini geçebilirsiniz.
İlk oyunu açıp sonra hileyi loadlayınız.Açılmazsa aşağıda bırakacağım linkten vc_redist.x86.exe isimli dosyayı indirip kurmalısınız ve ardından gerekli işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Çözümü formattır dostum hiç ugraşmanıza bile gerek yok.
Open the first game and then load the tricks. If it does not work, I will drop it down and download the named vc_redist.x86.exe file from the link and install it, then you can do the necessary operations.
İlk oyunu açıp sonra hileyi loadlayınız.Açılmazsa aşağıda bırakacağım linkten vc_redist.x86.exe isimli dosyayı indirip kurmalısınız ve ardından gerekli işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.