Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
OW vac yenilmez kardeşim oyun yasağı yenir vac hilenin arkada çalıştığını tespit edip atılan veya başka bişeyden skin changer vb den atılır ow vac atamaz yani

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Eski xcsgo kullanan herkes Vac yedi. Ben en son xcsgo çalışırken kullanmıştım Vac Ban yedim arkadaşım da dahil. Bu hile Vac yemez çünkü daha yakalanmadi. Bu hileyi denedim. Bana çok kötü geldi bu hile. Duvar arkası göstermeyi açınca FPS inanılmaz düşüyor. Beğenmedim yani. Belki xcsgo gibi güzel hileden böyle hileyle geçince çok garip geldi bana

Üye
8 HİZMET YILI
La ben daha hileyi çalıştıramadım pls biri ayrdım etsina nırdım ansı çalıştırıyonuz hileyi

Üye
8 HİZMET YILI
Loada basıp giriyorum csgoya gir diyor fakat hile açılmıyor yardımcı olurmusunuz

Üye
9 HİZMET YILI
hileyi 2 gündür kulanıyorum ban yemedim ama tek sıkıntıısı wh kotu mesala duvarın arkasındayken farklı renk ayarlma olsa güzel olurdu yada aim olsa

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Eski xcsgo kullanan herkes Vac yedi. Ben en son xcsgo çalışırken kullanmıştım Vac Ban yedim arkadaşım da dahil. Bu hile Vac yemez çünkü daha yakalanmadi. Bu hileyi denedim. Bana çok kötü geldi bu hile. Duvar arkası göstermeyi açınca FPS inanılmaz düşüyor. Beğenmedim yani. Belki xcsgo gibi güzel hileden böyle hileyle geçince çok garip geldi bana
FPS dususu yasamıyorum ama Trigger çalışma prensibi cok değişik duzeltecekler sanırım delayı kaldıracaklar umarım kaldırırlar ya CoreCheat projesınde kı gıbı olursa efsane olur

Üye
8 HİZMET YILI
kardeşim benim sizlere bir sorum olcaktı cevaplarsanız sevinirim.benim vaclı bir hesabım var birde yeni hesabım var vaclı olmayan şimdi ben vaclı olana girersem o vac yeni hesaba da girmiş olur mu ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kardeşim benim sizlere bir sorum olcaktı cevaplarsanız sevinirim.benim vaclı bir hesabım var birde yeni hesabım var vaclı olmayan şimdi ben vaclı olana girersem o vac yeni hesaba da girmiş olur mu ?
olmaz herhangi bir karışıklık hiçbirşey olmaz merak etme.

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
steam klasöründe userdata kısmındaki klasörleri sil

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler bi sorum olcak reklam onayını yapıyom karşıma şöyle bişe çıkıyo.approve successfull,Don t close site and wait for a second please.when this popup closed everything done.Ne yapmama gerek.Ne yapsam olmuyo

Üye
8 HİZMET YILI
i lunch csgo and i start loader with administrator - load csgo cheat - loader closed - i press insert in game but nothing happend

Üye
8 HİZMET YILI
corechat gayet iyiydi ondan buna geldim ban yedim kullanmayın vac yersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...