FPS dususu yasamıyorum ama Trigger çalışma prensibi cok değişik duzeltecekler sanırım delayı kaldıracaklar umarım kaldırırlar ya CoreCheat projesınde kı gıbı olursa efsane olurEski xcsgo kullanan herkes Vac yedi. Ben en son xcsgo çalışırken kullanmıştım Vac Ban yedim arkadaşım da dahil. Bu hile Vac yemez çünkü daha yakalanmadi. Bu hileyi denedim. Bana çok kötü geldi bu hile. Duvar arkası göstermeyi açınca FPS inanılmaz düşüyor. Beğenmedim yani. Belki xcsgo gibi güzel hileden böyle hileyle geçince çok garip geldi bana
olmaz herhangi bir karışıklık hiçbirşey olmaz merak etme.kardeşim benim sizlere bir sorum olcaktı cevaplarsanız sevinirim.benim vaclı bir hesabım var birde yeni hesabım var vaclı olmayan şimdi ben vaclı olana girersem o vac yeni hesaba da girmiş olur mu ?
steam klasöründe userdata kısmındaki klasörleri silkardeşim benim sizlere bir sorum olcaktı cevaplarsanız sevinirim.benim vaclı bir hesabım var birde yeni hesabım var vaclı olmayan şimdi ben vaclı olana girersem o vac yeni hesaba da girmiş olur mu ?
sana önerim wh kullanma belli edebilirsin sonrada ow tarafından vac yersin. benim önerim radar kullan sadece.hileyi 2 gündür kulanıyorum ban yemedim ama tek sıkıntıısı wh kotu mesala duvarın arkasındayken farklı renk ayarlma olsa güzel olurdu yada aim olsa