Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hile çalışıyormu sende bende çalışmayı durdurdu hatası veriyor

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Lütfen eski sürüm geri gelsin veya hem eski sürüm hemde yeni sürüm ayrı ayrı olsun kullanıcı istediğine giriş yapsın bu da bir öneri

Aim %100 ow banı getirir dostum o yüzden ben kullanmıyorum
aim ne trigger ne? trigger ayarı da verebilirsin o zaman cevap için tşkler :)

Üye
10 HİZMET YILI
abi ya bu sürüm hic güzel deyil ya eski sürüm daha iyidi o nu yapa bilirmisiniz bilgisayar kasıyo

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Abi bune bi oyun gircem rank almak için çalışmıyor.

Üye
7 HİZMET YILI
hocam wall hackda bulanık gozukuyo dusmanlar onu bı duzeltemıbılırmıyız bıde mumkunse eskı surumu yukleyelım

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
aim ne trigger ne? trigger ayarı da verebilirsin o zaman cevap için tşkler :)
Trigger aimden daha sağlıklı birşey. Trigger adamı görmeden sıkmaz aim koyar beklersın adamı gorur gormez sıkar veya gorur belli bir sure sonra sıkar(bu sure senın ayarlamana baglı) yani ultra legit aim diyebiliriz. Aimde ise soyle olur misal 10 ayarladın (ornek rakam) adamın kafasına ayarladın birde kafasının 1 2 mm sağına soluna altına ustune sıksan bile mermi kafasına gider. Ve ben donanımsal olarak zengin biri oldugum ıcın mermi izi çok ama çok net bir şekilde gorunuyor bende. Yani ow ınız bana gelırse acımam :D Kullanmayın aimi gereksiz birşey

Her ne kadar begenmiş olsamda 400-450 FPS aldıgım Dust 2 de suan 260-300 FPS alıyorum CPU kullanımı zaten artmıs. Çok yararlı olmus elinize sağlık fakat skin changer zaten calısmıyor silahı durmadan eline alıyormus gibi ypaıyor skin vs geliyor ama suanki trigger eski sürümde olsa ve o gelse müthiş olurdu bencede. Ayrıca suan dosya başka bir işlem için kullanılıyor hatası verıyor sanırım bizden kaynaklı degıl. Uzaktan güncelleme gibi birşey oldugunu dusunuyorum. Neyse kolay gelsin elinize sağlık

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
aynen ya hiç çalışmıyor şuan gerek yok hiçbirşeye

You Fought well but on the wrong side
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ilk 1-2 girişte açıldı fakat sonradan kastığı için çıkıp tekrar yükle dedim ve bu hatıyı verdi 1 kişide daha olmuş bu eski menü ve sadece trigger wallhack olsa yeter reis :)

Dosya başka bir işlem tarafından kullanıldığından bu işlem dosyaya erişemiyor

Üye
8 HİZMET YILI
Dosya başka bir işlem tarafından kullanıldığından bu işlem dosyaya erişemiyor bende bu hatayı alıyorum

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hilenin dosya klasörü nedir nerededir yanlışlıkla salt oku yaptım erişim engellendi diyor

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kardeşler bu bi yerden alıntı gibi ama bi s,ite var skush adı hılenın

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
eyvallah istediğim tuş "y" nasıl yapıcam
sByte klasörünü arat bulunca Config klasorune gir orada senın ayarın var txt olarak aç daha sonra AİMin en altında key var onu değiştir ama ... key:(bosluk) Y olacak şekilde yap kayıt et bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...