aim ne trigger ne? trigger ayarı da verebilirsin o zaman cevap için tşklerAim %100 ow banı getirir dostum o yüzden ben kullanmıyorum
Trigger aimden daha sağlıklı birşey. Trigger adamı görmeden sıkmaz aim koyar beklersın adamı gorur gormez sıkar veya gorur belli bir sure sonra sıkar(bu sure senın ayarlamana baglı) yani ultra legit aim diyebiliriz. Aimde ise soyle olur misal 10 ayarladın (ornek rakam) adamın kafasına ayarladın birde kafasının 1 2 mm sağına soluna altına ustune sıksan bile mermi kafasına gider. Ve ben donanımsal olarak zengin biri oldugum ıcın mermi izi çok ama çok net bir şekilde gorunuyor bende. Yani ow ınız bana gelırse acımamaim ne trigger ne? trigger ayarı da verebilirsin o zaman cevap için tşkler![]()
2 ayarıda none dostum 0 yani ama sana tavsiyem usttekını 1 alttakını 5 yap Ayrıca istediginiz tusu atayabiliyorsunuz istedigi tusu atamak isteyen olursa bana ulasabilirTRİGGER AYARI VEREBİLİR MİSİNİZ BANA RİCA ETSEM
eyvallah istediğim tuş "y" nasıl yapıcam2 ayarıda none dostum 0 yani ama sana tavsiyem usttekını 1 alttakını 5 yap Ayrıca istediginiz tusu atayabiliyorsunuz istedigi tusu atamak isteyen olursa bana ulasabilir
Aynen mpgh de sürekli paylaşıllyorkardeşler bu bi yerden alıntı gibi ama bi s,ite var skush adı hılenın
evet hatta bende indirdim dünAynen mpgh de sürekli paylaşıllyor
kardeşim misc e tıkla sağda color var o Wall hackwh yok mu
sByte klasörünü arat bulunca Config klasorune gir orada senın ayarın var txt olarak aç daha sonra AİMin en altında key var onu değiştir ama ... keyeyvallah istediğim tuş "y" nasıl yapıcam