Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Is it possible to put the cheat to activate on another key? my keyboard does not work the Insert key and I'm having problems with this, please guys, waiting for answers!

BuraKinq
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu hile vac yedirmiyor kesinlikle . Eğer pcnizde başka hile varsa otomatik detect edip vac atıyor . Ben hiç bir memory hacker hilelerinde ban yemedim
Post automatically merged:

Benim ismin başında Sbyte çıkıyor hile açınca neden ?
Kardeşim o clan tagdan dolayı öyle onu kapa

Üye
7 HİZMET YILI
teşekkürler hile için
I HAVE AN ERROR

An unexpected error occurred. Please contact Rexy & Pikachu7 and send him this error.

System.TypeLoadException: Could not load type 'System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo' from assembly 'mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089'.
at  .(Exception )
at  .(Object )
at  .()
at  .(Object , UInt32 )
at  . ()
at  .(Object[] , Type[] , Type[] , Object[] )
at Skush.ManagerMap.()
at   .()

Please help me

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hile menüsünü değiştirme imkanınız varmı daha ayrıntılı bir biçimde koyarsanız daha yararlı olacağını düşünüyorum.İyi forumlar

Üye
7 HİZMET YILI
Hilede Ban Yeme Riski Varmı Gerçi Memory nin Hilelerinden Hic Ban Yemedim Su Ana Kadar Ama insan Tereddüt etmiyor degil birde Ban yersem Bir yaptırımı Falan varmı yani cezai işlem gibi bilgisi olan en erken şekilde yazarsa çok sevinirim. iyi forumlar :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şu an edindiğim bir bilgiye göre cs go vac ekibi tarafından kalıcı ban yedim :D Hayırlı uğurlu olsun :D

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bir askere gittik 6 ay oldu. CS GO ücretsiz olmus :) ee bu durumda ben durur muyum :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...