- Yasaklandı
Banlı Üye
legit cfg videodaki gibi olan ulaşa bilir mi lütfen cs giricem videodaki cfg olmuyor hilenin sayfasında cfgler var onları aynı dedigi gibi attım ama velakin ordakiler yanlış bi el atın lütfen
kardeşim legit ayarlar diyorsun lan ingilizce anlıyorsan türkceye cevir at bana olur mukardeşim onları atmak zorunda değilsin hileyi çalıştırdıysan legit ayarları yaptıktan sonra kendinde kayıt dosyası yani hile cfg'si oluşturabilirsin.
bak şimdi orda videoda legit cfgsini yüklüyor dimi bize veridig cfg de ona benzer bişey yok cfg yanlış atmış olabilir mi diyorum videoki cfg den elinde olan var mı
Post automatically merged:
kardeşim legit ayarlar diyorsun lan ingilizce anlıyorsan türkceye cevir at bana olur mu
GÜZEL OLABİLİR BEN BUNU KULLANMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ EN GÜVENİLİR BU BELLİ ETMİYORUM ZATEN DE BAŞKA HİLE VARDI O KAPANDI ESKİDEN BUNU KULLANIYORDUM AMA YALARINI FAZLA YAPAMIYORDUM LÜTFEN BU HİLEYİ BİLEN HATTA YOUTUBE DE PAYLAŞAN ---Eq1NoX--- YOUTUBEDEKİ CFGYİ ATARMISIN LÜTFENsitede güzel hackler var ama sana tavsiyem sadece wall aç ban yemezsin
Çalışmıyor demiyorum çalışıyor bak şimdi bi videodakine bak bi de bize verdikleri cfg ye sadece esp yi verse yeter diğerlerimi hallederim mesela duvarın arkasında iken kırmızı çıkınca yeşil olsun gibi
var elimde burdan atamıyorum özele gelirsen atıyım
bana da atar mısınvar elimde burdan atamıyorum özele gelirsen atıyım