Counter Strike Yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Selam Memoryhackers ordusu bana counter strike 1.6 da nasıl hile kodlaya bileceğimi anlatır mısınız ?

kodları nasıl bulacağımı felan.

Visual basic olur cfg olur fark etmez aim wall hack gibi şeyleri öğretirseniz sevinirim.

Üye
8 HİZMET YILI
c++ olur ancak oyle seyler c++ diliyle gerçekleşiyor.bunla iligli Googlede ve youtube iligli videolar vardır.

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Yazılım Dilleri Bilmen Şart.Örnek:C++ C# VisualBasic Felan..

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Sana tavsiyem hazır hile kullan her gelen giden malesef kodlama ogrenemıyor kodlamanın ılk asaması matematıksel yönün guclu olması lazım ha eğer ogrenmek ıstıyorum dersen normal kod ogreten sitelere gir ders al gerisi senin hayal gucune kalmıstır

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Sana tavsiyem hazır hile kullan her gelen giden malesef kodlama ogrenemıyor kodlamanın ılk asaması matematıksel yönün guclu olması lazım ha eğer ogrenmek ıstıyorum dersen normal kod ogreten sitelere gir ders al gerisi senin hayal gucune kalmıstır
AYNEN

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Matematik üst düzey bilmenize gerek yok, lise seviyesinde matematik bilen adam şuan piyasayı sallıyor. Bakınız: @LeftSpace

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Hepinize bilgileriniz için teşekkür ederim orta son okuyorum son dönem böle şeylere pek meraklıyım umarım lisede yazılım öğrenip sizin gibi oyunlarda hile yaparım ♥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...