Covid- 19 & Korona günleri & Corona Days

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar malum evde kaldığımız dönemler. Bu süreyi nasıl değerlendiriyorsunuz ? Oyun oynuyoruz evet, onun haricinde neler yapıyorsunuz ? Fikirlerinizi almak isterim. Teşekkürler.

Dear Guys, You know,all people staying at home. What's your activities wihout gaming. Please share with your ideas. Thank you.

Detective
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Biraz oyun kitap ve ders üçlemesi şeklinde geçiyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
oyun, ders ve spor film izlemek ailemle olduğu kadar vakit geçirmek

Üye
6 HİZMET YILI
Biraz oyun kitap ve ders üçlemesi şeklinde geçiyor
Ben ne yazık ki çalışıyordum, şimdi 1 hafta izinliyim. Ne yapacağım bilemedim. Kitap okuyorum ama en fazla 1- 2 saat. Soluksuz bitirilebilecek bir kitap tavsiyesi verecek olan varsa alırım bir dal.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Usta ben mantı yaptım fenada olmadı xd ders çalışıyorum kardeşimin ödevlerine vs yardım ediyorum öyle geçiriyorum vakti

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Şarkıcı Sıla yı mı seviyorsun dostum yoksa normail birisi mi. Nick in çok ilginç geldi :)
Dostum şarkıcı olanı değil normal olanı bu ö.m den mesaj at öm yoluyla konuşalım çünkü konuyla alakasız yorum atmak yasak yetkilinin teki görürse belki uyarı verebilir onun için ö.m gel dertleşelim biraz

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Sadece oyun oynuyoruz klan muhabbetı guzel olunca vakıtde guzel geçiyor :D Oyun önerilerinizi alırım bu arada yardımcı olursanız guzel olur

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar malum evde kaldığımız dönemler. Bu süreyi nasıl değerlendiriyorsunuz ? Oyun oynuyoruz evet, onun haricinde neler yapıyorsunuz ? Fikirlerinizi almak isterim. Teşekkürler.

Dear Guys, You know,all people staying at home. What's your activities wihout gaming. Please share with your ideas. Thank you.

açıkçası sabah pc ye geçiyorum canım sıkıldıkça film izliyorum gerisi cs pubg felan hergün.
umarım şu lanet şeyden yakında kurtuluruz eski halimize dönmek dileğiyle.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kpss calısıyorum + ara sırada burda falan oyunda takılıyoz kafa dagıtıyoruz

Üye
6 HİZMET YILI
oyun dizi ve mecbur ders bu sene sınav var maalesef
Bu sene sınavın daha kolay olacağı söylentisi var. 2. donemden soru sorulmayacakmıs. Başarılar kardeşim.

aşcı oldum aşcı
Sesli güldüm kardeş :)

açıkçası sabah pc ye geçiyorum canım sıkıldıkça film izliyorum gerisi cs pubg felan hergün.
umarım şu lanet şeyden yakında kurtuluruz eski halimize dönmek dileğiyle.
Hiç sorma sosyal hayatımız bitti, afedersin cinsel hayatta bitti. Kimse dışarı cıkmıyor. Evde elizabethe mahkum bir şekilde yaşıyoruz.
kpss calısıyorum + ara sırada burda falan oyunda takılıyoz kafa dagıtıyoruz
Kolaylıklar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...