öyle ama ben 2.dönem konularını iyi biliyordum kardeşimBu sene sınavın daha kolay olacağı söylentisi var. 2. donemden soru sorulmayacakmıs. Başarılar kardeşim.
Sesli güldüm kardeş
Hiç sorma sosyal hayatımız bitti, afedersin cinsel hayatta bitti. Kimse dışarı cıkmıyor. Evde elizabethe mahkum bir şekilde yaşıyoruz.
Kolaylıklar dilerim.
Valla helal olsun. Benim içimden bir şey yapasım gelmiyor.öncelikle uyku düzenim çöp oldu ancak spor yapabiliyorum kendi çapımda ve düzenli bir şekilde yemek programı yaptım
Üzüldüm kardeşim. O zaman çalışmaya devam. Aslında bu bir fırsat olabilir senin için. Yani odaklanabilirsin.öyle ama ben 2.dönem konularını iyi biliyordum kardeşim
Benimde de uyku düzenim çöp oldu....öncelikle uyku düzenim çöp oldu ancak spor yapabiliyorum kendi çapımda ve düzenli bir şekilde yemek programı yaptım
Aynı şekilde ne yazik ki..uyu yat ye iç sıç oyun oyna bu yapçak başka birşey yok
aynen kardeşim çalışmaya dewamkeValla helal olsun. Benim içimden bir şey yapasım gelmiyor.
Üzüldüm kardeşim. O zaman çalışmaya devam. Aslında bu bir fırsat olabilir senin için. Yani odaklanabilirsin.
Benimde de uyku düzenim çöp oldu....
Aynı şekilde ne yazik ki..
En azından çalışıyorsun dostum vakit geçiyor. Şükretmek lazım. Ama sağlığımız da önemli. Keşke Almanya ve kanada gibi olsak. Siz keyfinize kendinizi korumanıza bakın deseler ve çalışmak zorunda kalmasak...Maalesef çalışıyoruz 50 kişilik firma ama kapatmıyorlar.