Ben ne yazık ki çalışıyordum, şimdi 1 hafta izinliyim. Ne yapacağım bilemedim. Kitap okuyorum ama en fazla 1- 2 saat. Soluksuz bitirilebilecek bir kitap tavsiyesi verecek olan varsa alırım bir dal.Biraz oyun kitap ve ders üçlemesi şeklinde geçiyor
Yemek yapmak nedense beni strese sokuyor. Yani cunku aman dibi tuttu, aman yağ sıçradı. Sevmiyorum. Menemen, yumurta makarna gibi basit şeyleri yapabılıyorum. Sen baklava ile konuyu arşa taşımıssınyemek yapmayı dene usta ben uzun zaman sonra baklava yaptım
Şarkıcı Sıla yı mı seviyorsun dostum yoksa normail birisi mi. Nick in çok ilginç geldiUsta ben mantı yaptım fenada olmadı xd ders çalışıyorum kardeşimin ödevlerine vs yardım ediyorum öyle geçiriyorum vakti
Dostum şarkıcı olanı değil normal olanı bu ö.m den mesaj at öm yoluyla konuşalım çünkü konuyla alakasız yorum atmak yasak yetkilinin teki görürse belki uyarı verebilir onun için ö.m gel dertleşelim birazŞarkıcı Sıla yı mı seviyorsun dostum yoksa normail birisi mi. Nick in çok ilginç geldi
Stay Safe too bro. Thank you !stay safe lavades
Arkadaşlar malum evde kaldığımız dönemler. Bu süreyi nasıl değerlendiriyorsunuz ? Oyun oynuyoruz evet, onun haricinde neler yapıyorsunuz ? Fikirlerinizi almak isterim. Teşekkürler.
Dear Guys, You know,all people staying at home. What's your activities wihout gaming. Please share with your ideas. Thank you.
Bu sene sınavın daha kolay olacağı söylentisi var. 2. donemden soru sorulmayacakmıs. Başarılar kardeşim.oyun dizi ve mecbur ders bu sene sınav var maalesef
Sesli güldüm kardeşaşcı oldum aşcı
Hiç sorma sosyal hayatımız bitti, afedersin cinsel hayatta bitti. Kimse dışarı cıkmıyor. Evde elizabethe mahkum bir şekilde yaşıyoruz.açıkçası sabah pc ye geçiyorum canım sıkıldıkça film izliyorum gerisi cs pubg felan hergün.
umarım şu lanet şeyden yakında kurtuluruz eski halimize dönmek dileğiyle.
Kolaylıklar dilerim.kpss calısıyorum + ara sırada burda falan oyunda takılıyoz kafa dagıtıyoruz
eyvallah hocam. inş hayırlı bir yere atanırızKolaylıklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?