Covid-19'a inanmayan kardeşlerime gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Covid-19 a inanmayan kardeşlerim size tek bir sorum olacak . Siz Bukadar insanın neyden öldüğünü düşünüyorsunuz ? bukadar önlem neye alındı sanıyorsunuz . Şunu Düşünün mesela size'de Covid-19 var ama haberiniz yok neden inanmıyorsunuz ve test vb. şeyler yapmıyorsunuz ve çevrenize bunu yayıyorsunuz . Lütfen önlemli olmanızı rica ediyorum!

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu virüs illeti gerçekten mahvetti ya gerek günlük hayatımızı gerekte sosyal yaşımımızı bunlar zamanla düzelecek şeyler fakat sağlık bir bakıma daha zor lütfen evinizde kalın aciliyet olmadıgı sürece çıkmayın ki kolayca atlatalım bu illet şeyi

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
asıl amaç dünyada ki yaşlı nüfusunu düşürmek tüm olay bu aslında

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ya adamlar bir de dalgaya alıyor maske takmıyor en kötüsü bizim gibi önlem alanlarıda riske atıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
asıl amaç dünyada ki yaşlı nüfusunu düşürmek tüm olay bu aslında
bana görede biyolojik savaş gibi geliyor amerikanın çine karşı yaptıgı bir şeymiş gibi sebebide şu çin hem ekonomik anlamda hemde sanayi anlamında fazlasıyla gelişiyor amerikanın önüne geçmek raddesinde

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
bu virüsün şakası yok bi kaptımı ölme riskin çok dikkate alın hocam birçok insan ölüyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
o kadar uyarıya rağmen hala insanlar düğün kına vs. yapıyorlar haberlerde görüyorum gerçekten yazık.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
zaten inanmayan varsa beyninden şüphe duyarım.

Üye
5 HİZMET YILI
insanlar çok rahatladı karantinadan çıktıktan sonra herkes tatil yerlerine şurlara burlara gezmeye gittiler cidden yazık oldu belki 1 2 ay daha dişlerini sıksalar şuan atlatmış ya da cidden az değerleri konuşuyo olurduk

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Normalleşme süreci insanlara yaramadı bence bütün herkes kendini saldı

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
şuan bende geçiyorum covidi iş yerinde zorunlu test olurken farkedildi yapılmasa hiç farkında bile değilim ateşim bile 35 ti o derece

Üye
5 HİZMET YILI
inanıyorumda şeyede çok gülüyorum vaka sayısı 1 iken onca yasak şimdi vaka sayısı aldı başını gidiyo herşey çok normal ona baya gülüyorum .d

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
My cousin lives with my grandma and his parents are considered risk group because of their special health conditions. He's does believe in the covid-19, but still goes out with friends that are not concerned about it and don't really care if they get it or not. This is so much annoying. I get that everyone is tired of staying home, etc, but too me it just feels selfish to think that it's okay hanging out with friends like nothing was happening.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
İnsanların Bilinçsizliği Yüzünden Oluyor Kaç Tane İnsan Ölüyor Vaka Sayısı Artıyor

Üye
5 HİZMET YILI
adam haklo beyler hafife alıncavak bir mesele değil dikkar edek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...