Covid-19'a inanmayan kardeşlerime gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
corona unutuldu herkes tatil ve maske falan takmayı ihmal etmeye başladı yakınımda birkaç corona vakası var böyle bir hastalık var ama millet çok duyarsız davranmaya başladı bayramdan sonra

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
covid 19'a inanıyorum. ben covid 19'a inandığı halde ölüme yürüyen. düğüne giden insanlara inanmıyorum. komplo teorisyenleri aslında bunları incelemeli.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
abi hadi maske takmayıp kendini riske atıyorsun anladım niye beni riske sokuyosun o zaman

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hemen kıyamet sevicilik yapmayalım ama burada gerçekten bir virüs olduğu doğrudur

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Virüs artık öyle bir hal aldı ki insanlar umursamıyor. Ve buda kolay kolay yok olmayacağını gösteriyor. Ama Çin akıllı bütün dünyanın ekonomosini çökertti. Adamlar silah kullanmadan 3.Dünya savaşını kazandır resmen. Yanınızda çevrinizde kurallara uymayan varsa onlara aldırış etmeyin. Herkes kendinden sorumludur nede olsa. Tedbirli olun.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hükümetin problemi... Eğer siz 1000-2000 günlük vaka sayılarından sonra sokağa çıkma yasağı verirseniz, okulları kapatırsanız, salgını kontrol altına alıp halka maddi manevi destek olursanız Corona kimseye zarar vermez. Halk bilinçlenir, akşam olduğunda karnı aç yatağa girmez. Ama siz Türkiye gibi bir coğrafya da şanssızlık eseri yaşıyorsanız,karşılaşabileceğiniz bazı iktidar parti çomarlıkları madde madde şunlar olucaktır:
*Vaka sayısı 1000 hadi sokağa çıkma yasağı yapalım,üniversiteleri,avmleri,berberleri vb kapatalım. (1 Ay sonra vaka sayısı düşer, sokağa çıkma yasağı kaldırılır, üniversite sınavları turizm için erkene çekilir vaka sayısı yeniden patlar.)
*Biz bize yeteriz Türkiyem adlı bir kampanya yapalım, zaten ne varsa yedik halkta ne kaldıysa cebimize atalım. (Burası Almanya mı kardeşim ? Onlar bizden korkuyorlar ama milyarlarca € halkına veriyorlar, biz 10k lık bi kredi açalım, herkese de vermeyelim. Halka yardım edeceğimize parasını alalım)
*Ekonomi zaten bok gibiydi, şimdi tamamen çöktü. Hemen avmleri açalım, berberler de açılsın, hayat normale dönsün. (Vaka sayısı gene patladı)
*Turizm sektörü öldü, manipülasyon yapmamız gerek. Her gün açıklanan vaka ve iyileşme sayılarıyla oynayalım. (Türkiye Corona istatistiklerinde güvenilir bilgi paylaşan ülkeler listesinden çıkartıldı...)
Gibi birçok saçma salak maddelerle sıralanabilir. İş biraz siyasete kaydı ama hayatın acı gerçekleri bu. Ücretsiz maske bile dağıtamayan insanlar bizi yönetiyor ne yazık ki. Bundan dolayı bu forumda bulunan genç arkadaşlarım, z kuşağı kardeşlerim. Bu ülkenin geleceği sizin ellerinizde.

Zamanı geldiğinde doğru siyasi tercihi yapacağınıza inanıyorum.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kardeşim ben sırf corona olmıyım diye ücretsiz izne çıktım sağlıktan öndmli birşey yoktur

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
çok saçma inanmayan cidden ruhsal sağlığı yerinde değil .

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
asıl amaç dünyada ki yaşlı nüfusunu düşürmek tüm olay bu aslında

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
abi herkes tatile gitti bidaha patladı yoksa baya azalmıştı şuan

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çok fazla kasmamak lazım , kişisel olarak maske takın , eldiven takın , yanınızda dezanfektan bulundurun . Burda 3-4 kalbi güzel insan bu memleketteki cahiliyet oranını düşüremeyiz.İşin kısası bizim ülkemizden bizim milletimizden bi *** olmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Beyler farkında mısınız çok şanssız bi yüzyılda doğduk daha kimbilir neler olacak korkutucu çok korkutucu

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Lütfen önlemleri alalım abim hastanede hemşire Sakarya’da bile çok vaka varmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...