Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
X firması ile 24 ay taahhüdümün bitmesine yakın Millenicom'a başvuru yaptım. Altyapı sorgulamasında 44mbps'e kadar desteklediğini fakat bana sunacakları paketin 35mbps'e kadar VDSL olduğunu ilettiler. X firmasında ADSL bağlantı kullanıyorduk. Tamam deyip paketi onayladım. 1-2 hafta içerisinde teknik ekip geldi ve X firması ile devam eden internet bağlantım üzerinde modem arayüzüne girip hat değişikliği yaparak Millenicom'a geçirdi. Teknik ekip bize 48 saat içinde aktivasyon mesajının geleceğini ve interneti kullanabileceğimizi söyledi. 48 saat içerisinde aktivasyon mesajı geldi hemen ardından hız testi yaptım ve önceden kullandığım X firmasının bana sağladığı 4mbps'i görebildim. Ardından modem arayüzüne girdim. Wap sekmesindeki kullanıcı adı ve şifresinde Millenicom'un bana mesaj yoluyla iletmiş olduğu ıd ve şifrelerin girilmiş olduğunu gördüm. Buraya kadar herhangi bir sıkıntı yoktu. Fakat VDSL kurulum yaptığını teyit etmek için ısrarla sorduğum teknik ekip bana VDSL kurulum yaptıklarını söylediler. Aktivasyonun ardından modem arayüzünden kontrolleri sağladım fakat ADSL bağlantının aktif olduğunu öğrendim. Aktivasyon mesajı ardından hemen X firması ile olan aboneliğimi ıslak imza ile iptal ettim ve port üzerinde artık X firması ve Millenicom değil sadece Millenicom'u kullanacaktım. Fakat X firması ile ilişiğimi kestiğim an internete kesinlikle giriş yapamadım. Bağlantı problemi yaşadım. WhatsApp destek hattından kesinlikle yardım alamıyorum. Çağrı merkezine bağlandığımda alanında uzman herhangi biri bana yardımcı olamıyor.